05.07.2010

Dugnadshelg på Hytta.

Hardt arbeid, god mat og drikke og en herlig familie!
Det besto denne helgen av.
På hytta til foreldrene mine har vi bygd et uthus/anneks på to dager!
Til og med jeg hadde på meg arbeidshansker og hjalp til, selv om jeg liker best å pynte og dandere inne og ute på hytta :)Vesla følger med i fra den superkule vogna jeg og søskena mine hadde når vi var små :)Hytta ligger i Skorgedalen, som ligger på fjellet over Isfjorden i Romsdalen. Der har vi fantastisk natur hele året! Om vinteren er vi å finne i skitrekket, mens om sommeren ligger vi rett ut og soler oss eller bader i den store, fine elva! Og så lenge der ikke er snø, er det mange fine turer og fjelltopper en kan gå på. Gjett om vi koser oss på hytta!

Nå ser det ut som sola har tenkt å komme frem. Om den så bare er her i noen minutter, må den nytes, for den har vi ikke sett mye av hittil i sommer!


En ting til. Gratulerer med dagen i går, kjære Susanne og Lulu :)

Ha en fiiiin dag :)