14.07.2010

Et hull i huset

Vi er i full gang med å bygge på, og med Vi mener jeg mannen i huset... Er ikke helt inne på dette med mur å sånn, jeg.... Verdens flinkeste mann som fikser det meste!
Nå ser huset for tiden slik ut:

Vi har tatt ut ene vinduet, for der skal det åpnes litt mer og bli trapp inn til kjelleren. Nå må vi ut av huset for å komme ned dit, nemlig..

Hele påbygget blir stue, en halvetasje med trapp ned ifra den nåværende stuen.
De som kjenner meg, vet at jeg er elendig til å forklare, så om du ikke skjønner noe nå, så vent og se til påbygget begynner å ta form :)

Som med veldig mye annet, hadde jeg en plan med de gamle vinduene.. Men det vi har tatt ut var ikke brukbart til noe, eneste som vi kunne redde var de små rutene. Jeg har selvfølgelig funnet ut hva de skal gå til. Det blir en stund til de får komme på plass dog.

Vi har utroooolig mye vi hadde tenkt å gjøre i sommer, men pga det elendige været vi har hatt, har vi ikke fått gjort så mye. Så vi håper på en fin sensommer og høst altså!

Ha en fiiiiin dag :)

4 kommentarer:

Kristine sa...

Oi, spennande spennande, gleder meg til fortsettelsen! Vindua var kjempefine, du må bevare dei på et vis-he no historie til huset. Skal du sette dei inn inne i huset kanskje? Nei no tek vi støvlane på og he oss ut en tur, etterpå blir det pakking av koffert og i morgen tidlig....Tyrkia-herlig:)
Kjem kanskje oppom butikken i løpet av dagen, hvis eg ikkje ser deg må du kose deg på jobb og styre på:)

Sommerklem Kristine

Ingrid sa...

Hei Amalie:)
Flott blogg du he fått dej. Artig å sjå korsen huset dokka blir! Du he det såfall kjempefint, og det bli sikkert enda flottere me påbygg og meir plass!

Helsing gamlenabo`n!

Lillesøster sa...

Ole dug ute, du dug inne! Perfect match! :)

Gi gjengen en kos fra mej :) xoxo

Helen sa...

Dåkke e så flinke!! Gler mej til dåkke kjem en tur til Oslo:-)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!