05.08.2010

Cerise romantikk møter sort industriBildene sier mye, men;
Rosene fikk jeg av min kjære mamma, som hun plukket i hagen sin i dag (tusen takk mamma, jeg skal vise den fantastiske hagen din en dag senere :), blomsterpotten i resirkulert bildekk er fra Kremmerhuset og den suuuperkule barkrakken er fra Herlighet. Den har jeg en til av og de venter spent på sin nye plass (etter at kjøkkenet er bygd på..... å jada, det skal bygges ut det også:)

Jeg liker å blande stiler, men industristilen elsker jeg.. Den har jeg "spart på" siden vi flyttet inn, da den ikke passet noe særlig til huset slik det var da... Men bare vent... når påbygget er ferdig, da skal dere få se MIN stil!

Ønsker alle som er innom en flott kommende helg!
Jeg er å finne på Raumarock i helgen i ikkebloggende-modus, med barnefri og mye deilig musikk, samt mye god drikke :D knis!

Klem !
Amalie

2 kommentarer:

Kristine sa...

Å ej vil sjå meir av dei barkrakkane amalie, steike kor stilige dei såg ut! Heldiggrisen:) Ej også liker industristilen og no kjem den heldigvis for fullt, så det blir nok litt forandring i heimen framover....igjen...hihi.
kos dokke i helga!

Frk lykkelig med farge sa...

Hei Amalie.

Så fine roser, det er super gøy å få roser fra hagen og vite at noen har stelt og pleiet dem.Jeg er også veldig glad i industi stilen og føler den balanserer det søte hos meg også tirves mannnen bedre.
Lykke til i utbygging perioden.

Klem fra ann kristin

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!