03.08.2010

Kveld på kjøkkenet

Ble litt labert det siste innlegget....
..så derfor var det fram med kameraet og vise spiseplassen..Barnestolen kjøpte vi nå på ikea, den har fått seg noen strøk med mørk, lilla lakk sammen med hylla på bildet under. Fargen har jeg hentet i fra lokket på høstens Rice bokser :D


Ikke misforstå.. Lulu er en hund altså, jeg lover.. Søta :DNoen gamle julekort, reklamer og "Hjertens Bog".. Disse fant vi når vi reiv himlingene på loftet sammen med kassevis av gamle magasiner, aviser kort og tegninger. Orginale og fine!Det superkule tannlegeskapet er det kjæreste jeg eier når det kommer til interiøret.
Det fikk jeg (etter litt masing) av min kjære farfar som hadde det ute i garasjen sin med det rare i!
Det tilhørte det gamle, lokale tannlegekontoret før i tiden..
Og pappa sier at man fortsatt kan høre skrikene når man åpner dørene på skapet! Fysj!!


Da er jeg fornøyd med dagens innlegg!

Ha en fin kveld videre!
klem!
Amalie