22.10.2010

Fredag, men ingen helg.

Jobb. Hele helgen. Det skal nemlig bli jul på Kremmerhusene. Moa skal bli klar i helgen. Så kommer Ålesund etter. Det er ulike meninger om at julen starter nå, men jeg som jobber i Kremmerhuset synes det bare er kjempekos. Pakke inn julegaver til handleglade kunder. Herlig.

Siden det er mye jobbing for tiden blir det ikke noe tusling med prosjekter å sånn.. Så da (sorry at jeg viser stua heeele tiden, men det er her vi er) ble det bare bilde av lesekroken vår. Jeg leser jo ikke. Bare til jentene. Så nå er det frem med go'boken, go'tekoppen og go'puta. (ser ikke ut som det er te i koppen, men den er så stor at jeg ikke har så mye te i den om gangen :)

God helg!
Klem!
Amalie

5 kommentarer:

Ellen-Marie sa...

Fin-fin krok og herlig inspirasjonstavle:)
God julejobbe helg!
Klem Ellen

Lill-Therese Hjelm sa...

Kor he du fått tak i liljekonvall no???? E det plast? Såg så ekte ut, og ej me vil ha!!! Min favoritt :-)

Stine sa...

Kjempekoselig krok :)
Er så herlig å lese for de søte små!

Maya: sa...

Hvilken fin lesekrok. Den så så lun og god ut. der kan man jo sitte i timesvis! jeg synes det både er litt trist og fint at julen er i gang. Jeg liker liksom ikke at den starter så tidlig. Samtidig er det ingenting som er så koselig som å snope rundt på årets nye julepynt. Og Kremmerhuset pleier jo å ha så mye fint også!

Maya

Amalie sa...

Tusen takk :)
Lill: de er fra Kremmerhuset og er i plast ja, men de ser virkelig ekte ut!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!