26.10.2010

Jeg har lyst å si hei!


Jeg hiver meg med på Nib utfordringen!
Når en kommer fra en relativt liten plass er det mange som tror at en kjenner en. Men det blir ofte helt feil, for som regel er det pisspreik og teite rykter. For det er det som mange synes er "gøyest" å tro. Noen som kjenner seg igjen der kanskje...?

Uansett, derfor kan dere som ikke kjenner meg og dere som tror dere kjenner meg, bli litt bedre kjent med meg! Here goes... :

Jeg er ei blid og kreativ jente på snaaaart 23 og jeg er over mega-gjennomsnittet opptatt av interiør. Jeg er utdannet innen det, jobber med det, og min hobby er å dille- og blogge om det.
Bor sammen med mannen (som ikke er mannen på papiret siden vi ikke er gift) Ole Johnny og sammen har vi to jenter. Åsså Lulu da, må ikke glemme mopsegærningen.
Vi bor her i Svenngården som alltid er under forbedring.

Inspirasjon:
Musikk, skraphauger, magasiner, tv og film, jobben min, naturen og familien min.

Min favoritt
Å velge en? Umulig, men akkurat nå er det Fiaten min!

Drømmehjem
Tror jeg bor i det. Et hjem som alltid er noe å finne på med, og siden det er vårt kan vi gjøre hva vi vil med det! Ellers tror jeg det hadde vert kult å bodd i en supergammel leilighet midt i byen med svææære dører og enorm takhøyde.

Uønsket
Man skal aldri si aldri, men jeg vil ikke ha oransje. Og heller ikke gulnet panel.

Drømmedag
En fridag på sofaen med jentene i barnehagen og mannen på jobb. 
Final fantasy 13 på ps3 og kontrollen i hånda. Hele dagen. åh....

Godfølelsen
At begge jentene er friske og raske.

Det var litt om meg da.. :)
Ha en fiiiin kveld!
Klem!
Amalie

5 kommentarer:

Lillesøster sa...

koselig innlegg :)
veldig gla i dej, klem :)

Ruter & Hjerter sa...

Flott innelegg og det ER gøy å bli kjent med bloggdamene:)

Daisys home sa...

Må bare si at den begynnelsen din i Presentasjonen ...er som jeg skulle ha skrevet det selv.Sånn er det vel å komme ifra og bo på en liten plass ,hvor alle tror de kjenner EN ! Så du må ikke bli sjokka når min presentasjon kommer,for den begynner vel nesten så og si likedan..Håper det er ok?Morro var det å bli " kjent " med deg,klem sissel

Sambygding sa...

Jeg er imponert!Du er ei ung mor som ser ut til å fikse det meste, stå på, ikke bry deg om eventuelle bygdedyr ;)

Ingvild sa...

du e no berre so skjønn atte!!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!