25.11.2010

Minismurfens ryddige rom.
Eller.. det er ihvertfall planen. For sånn ser det ut i det ene hjørnet... Det som en gang var mitt superryddige kontor har forfalt totalt.. Barn tar plass, så derfor er det som til vanlig ligger i skuffer og skap, nå utover alt.
Det er bare å innse, niks mer kontor. Alt av scrapping- og annet hobbyutstyr er ryddet bort i kasser og satt på loftet. Jeg har jo ikke tid til det lengre uansett. Eneste som ikke skal pakkes bort er tegneutstyr. Mitt tegneutstyr altså :)

Så nå er jeg i full gang med å male en kommode og noen hyller som skal inn hit. Endelig skal hun få litt mer plass til sine egne ting og tang.

God Torsdag til deg!
Klem!
Amalie

3 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

hehe, kjenner meg igjen i det der :)

koselig blogg du har :)

ha en super torsdag!

klem/lisa

Datt sa...

Slik sopp-lys kunne jeg også tenkt meg på rommet mitt egentlig... :D
Superryddig kontor må ofres ja skjønner jeg, heldigvis er det ingenting her hjemme som er superryddig, så barn må gjerne komme! :P

Kristine sa...

He he, begynte liksom så bra på dei to første bilda:-) Bra å sjå at det ikkje berre er oss som he ting litt på skjeiva, gangen vår oppe feks, uffamej....;-)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!