23.11.2010

Nedtelling til nedtellingen

Aller først! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere tar dere tid til å legge igjen. Jeg blir superglad :)
Og velkommen til nye følgere! Stas :D

Det nærmer seg advent, så jeg er i gang med å lage til adventskalender.
Hyssing og gråpapir er sånn som jeg har liggende, men tallene har jeg laget av ståltråd jeg fant i garasjen til mannen. Så var det frem med Dymo maskinen og merke gavene :) Gleder meg til å henge dem opp på kalenderen!
Så, en ting til. I går fikk jeg bursdagsgave med denne supersnille tausa :D  Jeg er som nevnt veldig glad i å ha bursdag og enda mer glad i gaver! Så igjen, tuuuuuusen tusen takk Kristine!!Smurfene har lagt seg, og jeg er klar for te, drops og en bloggrunde :)
Ha en finfin kveld!
Klem!
Amalie

4 kommentarer:

Anita sa...

Så fiiine kalendergaver!!

Lillesøster sa...

du e berre verdens flinkaste! ej e så stolt å gla i dej! :)

gleda mej til å komme på te (og ikkje minst drops) besøk! snille, snille Kristine :) du e bra heldig :)

STYLIZIMO sa...

Saa fin ide :)
For en nydelig bursdagsgave du har faat ogsa :)
klem Nina

Stine sa...

Kjempefine kalenderpakker!!!!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!