03.12.2010

Julestemning

Jeg og storesmurfen drikker te, spiser mandariner, pepperkaker og har sett Jul på månetoppen. 
Nå har jeg skikkelig julestemning.
I morgen har jeg fri, så da skal jeg og jentene kanskje bake litt og høre på julemusikk heeele dagen :) Kos.


Litt nytt i heimen også. Fantastiske telysholdere fra Kremmerhuset pryder lysfatet. Og selv om mange menn sikkert mener at "Slike kan man jo enkelt lage selv", hvorfor gidde det når de kun koster fra 39,- ? Man skal jo ha tid til å gjøre det også. Knis :)

God helg!
Klem!
Amalie

10 kommentarer:

Anne sa...

Hvor lyder morgendagens planer hyggeligt :)
Rigtig fin lys-opstilling du har der.

God aften
Kh Anne

sambygding sa...

Flinke deg!!

Ida Susanne sa...

Så koselig tablå med julestemnings stæsj
LOVE IT..
Kose deg med julemusikk og mandariner..
Det gjør jeg idag..Selvom jeg er sinna fordi jeg enda ikke har funnet det lille juletreet mitt som jeg har store planer for*ler*

Klem Ida Susanne

Lisas hjem og skatter sa...

julestemning ★

Hulda sa...

Hei Amalie! Tusen takk for trivelig hilsen fra deg! Det satte jeg pris på. Har kosa meg her inne hos deg, linker gjerne, slik at jeg får oppdatering når du legger inn nytt innlegg. Likte veldig godt fatet ditt, så fint med de bjørkelysestakene. :) Minner om noe vi har på hytta. :) Nyt adventshelga!

MøbelPøbel sa...

Så fine ting samlet på ett brett:)De telysholderne var knallfine, takk for tipset!
God helg til deg:)

Kristine sa...

God kveld!
Nice fat, T(r)elysholderene skal eg også finne plass til, må ha, berre må ha dei! :-)

Kos dokke resten av helga!

Blandet loft sa...

Må bare si at juletreet under her var syyykt kult. Woah tenkte jeg når jeg så det!!
Ha en fin søndag.
Klem fra lille meg på loftet

Lise sa...

Hei på deg. Kom plutselig over bloggen din og er GLAD for det :) Ser ut som lysfatet ditt også er fra Kremmerhuset. jeg har det samme (kjøpt på denne tiden i fjor), men det har blitt litt "brunt" - bare litt brunskjær, men likte det bedre når det var helt sølvgrått! Har du noen tips til hva jeg evt. kan pusse det med? Har ditt holdt seg bra? Håper du har tid og lyst til å svare, hehe :) :)

Julehilsen Lise

Amalie sa...

Hei Lise! Så bra at du fant bloggen min da :D

Ja, lysfatet er fra kremmerhuset. Jeg har aldri brukt noen form for såpe på det, kun vann. Det har holdt seg like fint selv om det er 2 år gammelt. Jeg vil ikke ha pusset det på noen måte. Kun evt brukt glassklut
Disee fatene er sølvbelagte, messingbrett. Så har det blitt brunt, er det nok ingen vei tilbake.
Når jeg selger disse brettene passer jeg på å si at det ikke skal brukes noe såpe og sånt på de.

Så pass på å unngå det, så kanskje det ikke blir brunere :)

Klem!
Amalie

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!