22.02.2011

Award!

Hipp hurra for de snille gutta som har gitt meg 
Stylish blogger Award!
Stas :)
Tuuusen takk!


8 ting om meg som kanskje ikke alle vet:

  1. Liker meg aller best inne! Med mindre det er soool og sommer (VELDIG varmt ute).
  2. Jeg får besøk av denne flinke dama som skal ta bilder i Svenngården i slutten av Mai!! :)
  3. Må sikkert ha høreapparat når jeg bikker 50. Har alltid musikk i ørene. Nå også.
  4. Jeg har hatt billappen og bil i over 5 år, men har aldri fylt drivstoff.. Mannfolkarbeid.
  5. Elsker å lage mat, men alt for sjeldent jeg får lage noe annet enn sånn som 4 åringer liker...
  6. Er en liten gamer.... Elsker Final Fantasy spillene.
  7. Liker å pynte meg når vi skal noe. Det nytter ikke med lange negler og finstasen når en jobber på Kremmerhuset ( Ikke det at jeg går i joggebukser liksom...)! Her jobber vi! Så derfor er det ekstra stas når en kan ha på seg hæler og greier :)
  8. Når jeg var liten så jeg en hvit elg på vei nedover E6 et sted. Jeg gikk so selvfølgelig bananas! Men ingen har noen gang trodd meg. Men vi husker vel alle hva som dukket opp i alle aviser for noen år tilbake? I told you so...

8 bloggere jeg gir Awarden videre til:


Husk forresten Give Awayen!!


Hiv deg meg her om du vil være med i trekningen!!

Ha en finfin dag!
Klem!
Amalie