29.08.2011

Sofa..


..til den nye stuen.

Det skal være en dritstor en!
Alt annet enn min kjære Klippan-sofa.

Har to jeg liker utrolig godt:
Begge er fra Furninova

CARTAGO:


I dette oppsettet: 


Eller med brett på enden.
Ser for meg stor plante og fiiiin Buddha der:


PASODOBLE


I dette oppsettet:
Uten de løse putene på bildet over vil heller ha store, litt fastere puter i ryggen.
Pynte-puter finner jeg nok av på Kremmerhuset ;)


Jeg skal ikke ha sjeselong i sammenheng med sofaen!
Tenk det du :)

Hvilken likte du best?

-Amalie

Falling in love with big sofas for the new living room.
Which one do you like?

19 kommentarer:

Bodil sa...

De var jo gedigne...men veldig kule!! Jeg likte den nederste best tror jeg!!

Gøy med ny sofa, en stor en kan boltre seg i!!
Ha en fin mandag!
Klem Bodil

Sybell Agathe sa...

Lekre sofaer Amalie! :) Jeg likte den nest nederste best, fordi den var virkelig stor! ;) Og tenk hvor deilig det blir å ligge i hjørnet der da.. med koseputer fra Kremmerhuset! ;) Det blir nok bra uansett hvilken sofa det blir!

Ha en glad dag!

klem

Myke minutter sa...

Tøffe sofaer! Jeg likte best den nederste :) Gleder meg til å se hvordan det blir i den nye stuen :) Ha en magisk mandag! Klem

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Likte best den første! Fint at armlenene ikke var så høye. Sofaen var mer stilfull og 'åpen'. Fint med brett også. Så slipper man sidebord! Mindre rot, er mindre rot! :) Hilsen Vilde

Anonym sa...

Jeg likte nok den nederste best. Synes den ser litt mykere ut.

Kari :-)

små og store drømmer sa...

Jeg likte nok CATRGO best :)
...men kanskje den andre blir finere med store ryggputer. Hm...
Nei, jeg ville nok gått for den øverste uansett.

små og store drømmer sa...

jøss.. skriveleif på tur...
CARTAGO!!!!

polkadotpeticoat sa...

the last one is my favorite!

Mola-mo sa...

Heiia! Eg likte Cartago best. Den hadde noko ekstra ved seg. Men så er det om den passer til stova da. Kanskje det er den andre som passer best da? Elles kjekt å sjå kva som har skjedd dei siste vekene når eg har vore på ferie. Snakk om utvikling med huset. Såå kjekt å følge med. Tid for tebesøk igjen kanskje? Goood klem

Monica sa...

Stilige sofaer. Min favoritt må bli den øverste med bord på den ene siden. Likte planen din om plante og buddha;)

LykkeLee♔ sa...

Absolutt nr 1 deilig med lave armlener. for da kan man bruke den til hodestøtte når man ligger å se på mangen flotte filmer eller i en armkrok.alt etter hva man har forhånd:-):-)

Memories sa...

Likte den nederste best, har sett på den flere ganger selv. Men pga de løse putene har jeg slått den ifra meg.. Men hvis det faktisk går ann å få faste puter..hmm *drømme* :))

ralfefarfars paradis sa...

Spennende med ny sofa, likte den nederste best- men etter å ha tenkt litt- tror jeg det blir stiligere med flate armlener- lykke til med valget;) Ville nok ikke hatt brett- av frykt for at noen skulle meie det som stod der ned i gulvet;)

Signe sa...

Kjempefine begge to, men tror den øverste er min favoritt, den var så stram og fin! Og jeg er helt med på blomst og en buddha på sidebordet :)

Ha en topp mandagskveld :)
Signe

Johanna Stålros sa...

PASODOBLE ja tack!!!!

Fjasevas Huset sa...

Oi, stilig med stooor sofa:-)
Jeg ville helt klart gått for den overste. De løse putene er et styr syntes jeg;-)
En d e jo mi meining;-) hihihi..
Klem

GITTE sa...

Heia!
For noen fantastisk fine sofaer!
Jeg likte best den nederste:)
Klem Gitte

Marthe :) sa...

Hei :)

Vi har Pasodoble (omtrent i den fargen du har vist på bildet) og er KJEMPE fornøyd! Velg en med litt ekstra god stopping i seteputer og evt rygg puter så holder den formen utrolig godt! (det koster litt mer, men skit samma, du kommer til å elske den på late høstkvelder med en million t-lys tent og en stor god T-kopp i hånden!

Lykke til i valg av sofa :)

Ida Birgitte sa...

Anbefaler absolutt Paso doblen. Den er fantastisk! Alle kommenterer hvor god den er, og at sånn vil de og ha. Eneste minuset er at det ikke går and å sitte fint i den. Vi har løse ryggputer, så blir kanskje litt annerledes med faste puter. Men synes den andre var tøffere. Vanskelig valg!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!