21.10.2011

En Kremmer-historie.


Jeg får mail og spørsmål der folk lurer på hvor mye
 jeg får for å reklamere for kremmerhuset..
Sannheten er at jeg bare er over gjennomsnittet glad for å jobbe der
Her er min Kremmer-historie:

I går var en spesiell dag for meg.
20. Oktober 2008 signerte jeg kontrakten.
Jeg fikk jobb som julehjelp på Kremmerhuset på Moa i Ålesund. 
En av de lykkeligste dagene i mitt liv. Faktisk!
Jeg hadde fått foten innenfor!

Etter julen 2008, hadde de ikke noe særlig jobb til meg mer..
Men jeg tviholdt på jobben og insisterte på å være ringehjelp...
Jeg var altså FATTIGLUS en stund ;)
Men jeg nektet å gi slipp på muligheten om mer jobb på Kremmerhuset.

Mens jeg "jobbet" som ringehjelp ga jeg maks med interiørkonsulent-studiet.
(jeg studerte gjennom nki, anbefales!!)
Etter hvert bestemte Lille-Pernille seg for å melde sin ankomst også :)

Mens jeg hadde permisjon fra min lille jobb, 
skjedde det jo saker på Kremmerhuset også.
En annen Kremmersjel fikk baby.
Noe som resulterte i at det skulle lønne seg å klore seg fast i ringehjelp-jobben.
18. Mai 2010 signerte jeg ny kontrakt som deltid. 
Så etter 8 mnd. med mammaperm, var jeg tilbake på jobb i Kremmerhuset!
Hurra!

Etter litt kom glad-meldingen om at det skulle åpnes
 en ny Kremmerhus butikk i Ålesund sentrum.
DET var spennende!
Siden jeg var deltid og hadde en heltid-kremmer 
og en 80%-kremmer som begge er superflinke,
"foran meg i køen" i tillegg til butikklederen, 
var det klart at klatremulighetene for meg var småååå..

Det endte med at heltiden fikk jobben som butikkleder i Ålesund (hurra!)
Og uendelig kjekt for meg, ville hun ha med seg meg på lasset!
Jippi!


(Bildet er tatt på min siste dag på Moa)

Så i dag er jeg heltiden i Ålesund-Kremmerhuset
Og Kristine er min flinke sjef.
Hun har lært meg det meste jeg kan i jobben min.
Hun er en av de ALLER flinkeste i Kremmerhuset til å lage utstillinger.
Det er jeg sikker på :)

I tillegg har vi noen supre ekstrahjelper med oss på laget!
Flinkiser!

To Kremmerjenter som er veldig stolt over 
butikken sin!! :

Bildet har jeg lånt inne hos Kristine.
Gammelt bilde, men vi er liiiike blid hver dag vi, så det spiller ingen rolle!
(*kremt* hvor er forkleet...?)


Tidligere i uka kom jeg på jobb til en utroooolig gøy mail.

Ut ifra Kristines begrunnelser, hadde høvdingene 
(som sitter på hovedkontoret til Kremmerhuset i Trondheim)
valgt meg som månedens medarbeider i Juli!!
(de lå visst litt bak skjema med kåringene)

Og her er begrunnelsen:

Månedens medarbeider:
Amalie, Ålesund
"Amalie er veldig engasjert og opptatt av interiør. 
I tillegg til å være en god selger, 
kommer hun med gode ideer og lager de lekreste bord. 
Hun holder lager og butikk ryddig, tar ansvar og er en god ressurs for butikken"


Om dette er stas??
JA!
Jeg ble såååå glad!
Tusen, tusen takk, Krsitine og Høvdingene.
DETTE setter jeg uendelig stor pris på :)

Som tobarns-mamma med butikkjobb, har jeg måtte ofre en del for denne jobben.
Det vet nok alle mødre som jobber i butikk...
Sene kvelder innimellom og lørdagsjobb.
Og derfor er det så kjekt å bli satt pris på, 
for jeg elsker virkelig jobben min!

Og tusen takk til mannen, som lar meg jobbe der til tross for arbeidstidene.
Han er verdens flinkeste pappa, i tillegg til alt det andre!!

Derfor det har vært stille noen dager her.
Vi jobber som helter, julebutikk i sikte!!

Phew! Det ble et langt innlegg.
Men der har du en god grunn til at jeg hele tiden tyter om Kremmerhuset :)


GOD HELG!

-Amalie

33 kommentarer:

en støvel og en sko sa...

Åh, så artig å lese. Nå er sikkert Kremmerhuset overlykkelig for at de ikke ga slipp på deg den gangen i 2009 da de egentlig ikke hadde bruk for mer hjelp. For en ressurs!
Jeg liker bare bloggen din mer og mer. Det er så fint her inne.
Ønsker deg en riktig fin helg :-)
Klem :-)

Tone's dager sa...

Gratulerer så masse, klart det inspirerer og føles godt å bli satt pris på :)
Jeg er jo litt nyskjerrig på om det medfulgte noen premie eller...
Ønsker deg ei riktig god helg :)
mvh Tone

Signe sa...

Hei søte du!

Og gjett om jeg er glad for at jeg vant det teppet da! Vi hadde nettopp flyttet hit og måtte kjøpe ALT nytt så det var dårlig med kroner - og jeg hadde alt vært innom Kremmerhuset her på Sortland og sett på det teppet samme uke men kommet frem til at vi ikke hadde råd akkurat da. Også vant jeg det hos deg! Snakk om lykketreff!

Og jeg synes det er helt naturlig at det blir mye Kremmerhuset her inne hos deg. Hadde jeg jobbet f.eks. på Ikea eller Indiska så hadde det sikkert blitt mye av det på bloggen min også :)

Ha en finfin helg, kos deg med jentene på hyttetur!
Signe

Hjertedamas blogg sa...

Kremmerhuset har vært min yndlingsinteriørbutikk siden de startet her i Moss for flere år siden. Og er det fremdeles. De greier å holde tritt med den stadige skiftende trenden, men samtidig så har de en egen "look". Det er liksom der jeg ender opp med å legge igjen altfor mye penger hvert år ved juletider, he-he. Akkurat som jeg gjorde her om dagen. Kanin-skinn-pute, som er himmelsk å ta på og god å sitte på!!!! Og et rådyrt rådyr (he-he), og to lilla pappstjerner til å folde ut å henge opp i vinduet:DDDD joda, kremmerhuset holder tritt:DDDD Klemz Grethe

Trallala sa...

Kremmerhuset har utrolig mye fint og jeg bare MÅ innom hver gang jeg er forbi. Skjønner godt at de blir litt blogging om ting fra Kremmerhuset for deg som jobber der, du ser jo alt det lekre som kommer inn i butikken.

Terese sa...

Gratulere med prisen og den har du virkelig fortjent :)
Beundrer ditt pågangsmot og d er sååååååååå bra du elsker jobben din. Kremmerhuset er jo en topp butikk for alle interiørfrelste sjeler Norge rundt. E skal ha meg en tur på besøk snart ( fått gavekort i bursdagsgave så her skal d handles!!! )
Ha en superfin dag og helg. Gler meg sjukt mye til å se nye innlegg fra Svenngården som stadig er under oppussing og påbygging. Stor klem fra en fast følger ( og beundrer )

Fruen fra Trondheim - Marthe sa...

Kjempesøt historie, Amalie:) Snille piker får til det de vil;)

susan sa...

Heia! Så kjekt det er å høre at noen er så glad i jobben sin! Håper jeg en gang får meg en jobb jeg liker like godt som du liker din! :-) Jeg har jobbet sammen med Kristine selv for lenge siden, og så flinke som dere to er, er det ikke rart at Kremmerhuset er Ålesunds beste butikk!!! :-)

Helene sa...

Kremmerhuset er jo ELSK! Jeg blir så glad hver gang jeg kommer inn i butikken :) Hadde bare vært flott om de hadde vært litt mer miljøbevisste (eventuelt gitt informasjon om hvor miljøbevisste de er), og at litt flere varer var økologiske eller merket med grønt punkt "/

Elisabeths idyll. sa...

Koselig å høre historien din og gratulerer som månedens ansatt ;o))) Jeg har også nettopp begynnt å jobbe på Kremmerhuset LOVE IT ;oDD Vi er heldige ;o)))

Ønsker deg en super helg ;o)
Klmmer Elisabeth ;o)

designhund sa...

for en fin Kremmerhistorie!
Du er jo unik, den Interiørkjeden kunne ikke fått en bedre frontfigur enn deg! Jeg er imponert over ditt engasjement,
du er bare helt herlig:)
Har jobbet mange år i interiøbutikk jeg også,
julekvelden og moro hver gang det kommer nye varer!
Kos deg med julepunten - tenker dere glitrer litt når der kommer hjem om kvelden;)
Fin helg til deg Amalie!
Klem fra Tone

Veronica sa...

Jeg syns det er kjempe fint å lese om folk som er fornøyd med jobben sin. Det fins jo også nok av de som klager på den:) god helg klem fra meg

shinedesign sa...

Så flott Amalie, jeg ble skikkelig glad for dette innlegget. Dette er så fortjent, og utrolig flott at de setter pris på den innsatsen du gir. Selv om jeg vet at du gjør det fordi du er glad i jobben din! Hurra for deg, du er jo superflink :-) Klem

Chilli Charm sa...

Herlig historie :) Høres ut som om du har kommet på rett sted i livet, samt at du virkelig er i vinden om dagen. Vel fortjent. Hurra for deg!

Ha en fin fin helg!

Klem fra Cathrine/ Chilli Charm

Sìv`s verden sa...

Heldig du er som får jobbe på en så flott butikk!:))

God helg! Klem

Stine sa...

Gratulerer med fin utmerkelse :)

Og jeg synes ikke det er rart at du skriver om Kremmerhuset, ville jeg gjort også, om jeg jobbet der! Det er kjempespennende å se nyhetene hjemme hos deg! Blir noe annet enn å se det i butikkene.

God helg!
Klemmer fra Stine

Line Katrin sa...

ÅÅåå for eit kjekt innlegg Amalie! Og hurra for deg som blei månedens arbeider!! Som du seier så er Kremmerhuset ein super arbeidsplass. Det kan eg seie som x-Kremmerhusdame. Også må eg berre seie at både du og Kristine passer så godt til jobben. De er opptatt av kundane, smilande til kvar ei tid og de lagar sååå flotte utstillingar. Er alltid så kjekt å gå innom de og ikkje minst kunne få ein god klem i tillegg. Superfin dag til deg snuppa:)

Camillas Romantiske hjem sa...

Det finnes ikke noe bedre enn å ha en jobb man brenner for, stå på du!!:)) FIN helg og klem fra meg:) Ps: Konkurranse hos meg hvis du vil...

Landliv i Ryfylke sa...

SÅ kjekt å lesa Kremme-historia di !! :)
Høyres ut som du har ein fantastisk kjekk jobb. Så gøy det må væra å få arbeida med alt det flotta Kremmerhuset har - MÅ innom den når eg er i by`n(Stavanger)
Ser du har studert på NKI, kjekt å lesa at du anbefaler den - eg har kjempe lyst å studera til interiørkonsulent, men med gard, barn og mann som er i arbeid må det bli deltid og aller helst på nett.
Men, det eg lurer på er om det er vanskelig å ta det via nettet når eg absolutt ikkje kan noko innan tegning...?
Har mest lyst å begynna på det i januar (nå eller neste) slik at eg kan følga dei gruppeundervisningane dei har. Gjorde du det ?
Masse mas her - frå ei som lurer veldig ;)

Ønsker deg og dine ei fin, fin helg !
Klem Birgit

Blåveispiken sa...

Gratulerer så mye som månedens ansatt, veldig godt å bli satt pris på! Skjønner godt at du klamrer deg til Kremmerhuset, det er en veldig flott kjede. Vet godt hvordan det er å jobbe i butikk og maåtte ofre litt av hvert, men når man er så glad i jobben sin så er det verdt det :o)
Ha en kjempefin helg! Klemmer, Marianne

Anonym sa...

Heia søte du Amalie!
Hipp Hipp Hurra...........DU er berre BESTE Kremmertausa, ikkje berre denne mnd, men ever!!!

Ha ei knakande fin og god helg!
Nyt ALL ros du får,det er SÅ fortjent!


Klemmer i bøtter og spann til deg,
frå meg ;)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Fantastisk herlig historie, Amalie! Herlig å være fornøyd med jobben sin, og du stråler! Klem

Gode ønsker sa...

:)
Go helg!

Myke minutter sa...

Grattis med utmerkelsen, det er alltid kjekt å bli satt pris på, ikke minst på arbeidsplassen! :) De er heldige som har deg, så engasjert og stilsikker som du er med interiør :) Jeg trålet gjennom Kremmerhuset både i Bogstadveien og på Byporten i dag og til min store lykke sa de at julevarene er i salg fra mandag, yay! Håper din fredag har vært helt fabelaktig og at du får en herlig helg! Klem

dryss - madam Torvestad sa...

Så gøy å lese! Heldige Kremmerhuset som fikk din fot innenfor!!

Janne sa...

hei!

Dette var utriolig hyggelig og artig lesning *smiler*.
Jeg har vært en Kremmerhustraver i 6 år, fiiiin jobb. Sluttet der pga skole(som nå er avsluttet) men angrer litt i det små nå...Må ha vært ør i hodet eller no sånt... hehe. Makan til fin butikk skal man lete lenge etter... ja, LENGE! Snakket med min svigerinne her om dagen, Kremmerhuset er den beste interiørbutikken! Sant.

Kos deg med å lage julebutikk, det er MORO!

Klem Janne:))

Fine bloggen din, følger deg stadig!:))

Silje/whippetliv sa...

Sååå morsomt å lese din historie, og hipp hurra for deg! :D Hipp hurra for OSS, sånn egentlig - jeg fikk jo hederlig omtale :-P Veldig stas!

Vi er utrolig heldige, synes jeg, som har så superfine jobber :D Trives SÅ godt! Og jeg merker at jobbene våre er ettertraktede. Nå er den opprinnelige ekstrahjelp-stillingen min utlyst og det hagler inn med søknader ;O

Igjen, hipp hurra for deg! Du er SÅ flink!

Stor kremmerklem fra Silje.

Gitte sa...

Så herlig å lese!
Unner alle å like jobben like godt som deg :)
Jeg elsker jobben min, og kunne ikke tenke meg en annen jobb :)
Klem Gitte

Supersnuppa sa...

Så koselig historie!
Skjønner godt du liker jobben din. Det må være herlig å jobbe med noe en elsker, og samtidlig sammen med flotte mennesker!

Håper helgen din har vært fin!
klem

Katrine sa...

herlig !!!

Gleder meg sånn til å komme tilbake til Kremmerhuset molde etter at permisjonen min er over nå i november. De fleste gruer seg til å begynne å jobbe igjen, men vi kremmermus som ELSKER jobben vår har jo bare masse å glede oss til når vi kommer på jobb :)

stor klem fra Katrine,

KROnPRINSESSENE sa...

Dette innlegget var jeg sikker på at jeg hdde kommentert... men det må bare ha vært inni hodet mitt! Leste nemlig innlegget på iphone, så har glemt å trykke meg inn til deg i ettertid.
Så vil bare får si at det er en flott historie...
Jeg synes du skal være stolt over det du har fått og får til.
Bare kjekt at du skriver i innleggene hvor ting er fra også ;)
Virker til å være en utrolig kjekk jobb, men mange koselige kolleger.
KOS DEG med jul i butikken!
Klem May Helen

NKI- Kim sa...

Hei

Det er veldig hyggelig at du anbefaler NKI Nettstudier til andre og vi er veldig glade på dine vegne når det kommer til din utvikling hos Kremmerhuset! Ta kontakt med oss hvis det er noe vi kan bistå med. 67 58 88 00 E-post: post@nki.no

Hilsen Kim
Studierådgiver
NKI Nettstudier

by BeaTell sa...

DU er et skuuup for Kremmerhuset!!! Flinke dama! Grattis med velfortjent anmerkelser!!

Julebutikk- hipphurra sei berre ej!!!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!