24.10.2011

Funky jul
Jul i vinden!
Vi lager julebutikk om dagen.

Mange synes det er tidlig, 
men som jeg sier til kundene som av og til småkjefter litt på oss:
Du må huske på at vi skal rekke å selge ut jula også. 
(Med en finfin tone såklart :)
Det bruker å hjelpe :)

Anyways..
Jeg satser på å kjøre helt eget..
med mine egne kombinasjoner til jul.

Petrol, hvitt, natur 
og funky detaljer som så klart er østen-inspirert!


 Tall og papirstjerne fra Indiska. Resten er fra Kremmerhuset


Inspirasjonen:

Naturen
og sist, men ikke minst:

Hva inspirerer deg til å lage DIN jul og hvilke farger går du for?

-Amalie


TUSEN takk for alle fine kommentarene på Kremmer-historien min!
Dere er så kuuul :)

En dag skal jeg rekke å se innom bloggene deres.. 
Men jeg har ikke hatt tid i det siste..
Men EN dag! :)
Gleder meg!

17 kommentarer:

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Hehe...Jeg var innom Kremmerhuset i Lillestrøm forrige uke og etterlyste jula!! Så jeg er en av de kundene!! På Panduroavdelingen i bokhandleren jeg jobber i så er det også begynt å bli jul - og da pleier jeg å si til kundene, i en hyggelig tone, "Folk skal jo rekke å lage disse tingene, da!"

Kos deg meg julebutikklaging!! Glegder meg til å se "jul - ala - deg" etterhvert her på bloggen din!: )

designhund sa...

love it!! ;)
hi hi, kjenner igjen "kjeft" fra kunder når jeg står i butikken å priser julekuler:) Men de samme kundene ender jo gjerne opp med å kjøpe med seg et par kuler for å sikre seg de fineste?
Ja ja - savner jul i butikk....
jeg får skape min egen her hjemme snart da.
Stor klem til deg fra meg

Elin / Draumesidene sa...

Er vel snart eitt år sidan eg oppdaga bloggen din då? :) Sikker på at det blir ei "uvanleg" jul inventarmessig i huset ditt i år også?

Klem,
e

STYLIZIMO sa...

Syntes det er koselig at det begynner litt tidlg jeg da :) Det er jo førjulstiden som er koselig.

Så gøy at du drar inn litt utradisjonelle farger i år. Spent på hva jeg ender opp med selv...

Klem Nina

Signe sa...

Hei på deg!
Tror det blir en veldig fargeløs jul her hos oss i år! Sort, grått, hvitt også litt sølv. Kanskje Casper klarer å snike inn litt rødt, han bruker å prøve på det :)

Ha en finfin mandag!
Signe

Hanne Margrete sa...

Det er jo ikke for tidlig å planlegge julen og gjøre litt innkjøp allerede nå?? Er ikke det bedre enn å stresse rundt i den korte desember-mnd? Det synes jeg,så det så! Mitt stress ligger mer på om jeg rekker å ordne jul i år siden vi holder på å snu det gamle huset vårt på hodet og skal ha nytt kjøkken og stue til jul..
Herlig å lese kremmerhistorien din! Så deilig det må være å være såå glad i jobben sin og i tillegg bli satt pris på:) Stå på videre flinkis!
Jeg blir forresten inspirert av natur, blogger og blader, og gode barndomsminner. Kommer nok til å kjøre naturlig pynt og hvitt og rødt!

Klem fra Hanne:)

camilla ingrid sa...

Åååh! JUL <3 hihi!
og med tanke på innlegget under; du aner ikke hvor sjalu jeg er på jobben din! :D tihii..
Å jobbe i kremmerhuset har alltid vært drømme jobben min (ler... alle andre vil bli leger og advokater.. jeg vil bli butikk dame^^) Så krysser fingrene for en ledig stilling her i nærheten :)

Ha en fin fin mandag.

Hanne Mette sa...

Ingenting tradisjonelt over dette i alle fall. Gleder meg veldig til å se fortsettelsen. Regner med du kommer til å få det lekkert til jul!

polkadotpeticoat sa...

love the paper and numbers......

Trallala sa...

*Glede seg til jul* også gleder jeg meg til å se hvordan du har tenkt å pynte til jul. Virker lovende ut fra det lille glimtet her i alle fall. For en gangs skyld har jeg i år tillat meg å begynne å tenke på jul tidligere enn vanlig. Vanligvis begynner jeg først i desember, men da rekker man jo ingenting også blir det bare stress og ikke noe kos.

Margrethe sa...

Jeg er egentlig veldig tradisjonell når det gjelder julen, jeg er glad i det røde, men jeg synes ikke så mye om det røde og grønne. Jeg går heller for det røde sammen med hvitt og natur. Jeg blir veldig inspirert av tradisjoner, men også det nye sammen med det gamle... mange tanker om julen, og jeg gleder meg til å sette i gang med juleforberedelsene :) Ha en god dag!

Solveig sa...

Blir gla og fornøyd når jeg ser julen snike seg inn i butikken :D Gleder meg sånn til 1 november for da er jule for fullt i butikken. Lykketil med forbredelsene, Klem sol

Bird sa...

herlig og utradisjonel adventsstjerne! Gleder meg til å se den med lys!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

SÅ flott kremmerhus historie under her :) Det er så godt å lese at du trives i din jobb. Det erviktig. Her er fortsatt jula langt unna, har ikke begynt å tenke i de baner enda. Men jule innlegg begynner å poppe opp både her og der, og inspirasjonen innåndes.

Ha en god uke skjønne du,

klem fra Mumsi

Lidyll sa...

Hei søte du!
...ja, skal si jeg kjenner meg igjen i kunder som kommer med kjeft når man pynter interiørbutikk til jul!Det er klart at det kan bli litt vel mye negativt, men samtidi, som tone skriver over her, så er det jo ofte de plukker med seg litt julepynt også! Og fortsetter man å smile, så smiler de som reel tilbake etterhvert!

...nydelige kombinasjoner i julepynten din, flinke!

KLem fra me

Precious Home sa...

Jeg tror jeg går for en hvit sølv og natur jul i år...Hadde samme planer i fjor også...men har en samboer som er veldig tradisjonel med rød jul og nisser...IIIk!

Randi sa...

Heisann :-)
Årre.............dette her skal bli spennande du,Funky Jul 2011,tøfft!!
Men jammen ikkje lett å tenkje jul når det er SOL og 16-17 + gr da :-))))
Gleder meg stort til å sjå neste kapittel inne hos Svenngården:)

Klem!
-Randi-

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!