16.12.2011

Helg


Tusen takk for alle tips og råd om kjøkkenvask!
Jeg har bestemt meg :)

Nå er det helg, og duu som jeg gleder meg!
 I morgen er det vennejulebord på hotell med overnatting som venter!
Hurra :)

source unknown

Nå har ikke dette bildet noe med noe av det å gjøre.
Men jeg liker det så himla godt!
Det skal rammes inn en dag.

GOD helg!

-Amalie

Happy weekend!
Make it a good one :)

6 kommentarer:

Ævlebævle sa...

Det lyder som en rigtig hyggelig weekend, du har i vente. Jeg kan rigtig godt lide dit billed, bringer gode minder frem fra Indien.

Henriette sa...

God helg! Fint bilde, dette burde helt klart rammes inn! Henriette :)

bohemian girl sa...

Enig med deg! Bildet er superkult! Kos deg i helga! Klem fra meg

bohemian girl sa...

Enig med deg! Bildet er superkult! Kos deg i helga! Klem fra meg

Silje/whippetliv sa...

Herlig bilde : )) Finnes det flere?

Nyt helga <3 Klem fra Silje

ralfefarfars paradis sa...

Håper du har hatt ei fin helg;) Nydelig bilde- har bestilt en elefant her også- den kommer nok opp på veggen før eller siden;) Så spennende med nytt kjøkken. Vi hadde stålvask på et kjøkken vi pusset opp-det beste der var at vasken var underlimt- det var godt å slippe alle smulene under kanten på vasken. Nå blir det ikeakjøkken og porselensvask-alt står klart i kjelleren- men det skjer vel ikke noe før til våren tenker jeg. Blir spennende å følge med på kjøkkenet deres;)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!