14.01.2012

Fiiint funn


I går kveld kom dette fiiine skapet i hus (nesten)
Det var ikke en sjanse i havet for å få det opp på loftet, dit det egentlig skulle, 
så nå må det stå og vente på garasjeloftet så lenge.
Må bygge på for å få plass :)
(vi har jo litt jobb liggende bak skapet også..dog denne isolasjonen er til garasjeloftet.)
Så nå er spørsmålet...
Hvilken farge skal det få? :)
Jeg har en plan, men vil veldig gjerne høre din mening.
Svart eller rødt, er uaktuelt.

Jeg har forresten noen fininger til liggende på det loftet.
Disse gleder jeg meg så himla mye til å få opp!
(2 svære, runde lamper)Fin lørdag!

-Amalie


The newest member of the Svenngaarden-family!
Can't wait to get it inside the house :)

23 kommentarer:

Maskinistfrua sa...

turkis eller gult, er kult! For et funn;) Leter etter et slikt jeg og:) God helg

Stine Mari sa...

Petroleums blå kunne vært stilig mot gull fargen i sirkelen! Go'helg!

Anonym sa...

Gå inn på zans.no..der har de noe kalkmaling som er helt sykt fin! Flere fine farger,men jeg falt for den grå!

Signe sa...

Åh for et nydelig skap!
*misunnelig*

For ikke å snakke om lampa, er det en sånn ball? De er helt knall, har sittet å sett på en på Hviit :)

Klem og fin lørdag til deg!
Signe

Bente sa...

Å, så nydelig det skapet var. Jeg er hadde jo malt det hvitt og slitt.

Bente

Anonym sa...

Eh..mente zanz.no...

designhund sa...

åååå, nyyydelig!!!
fy søren, det blir fint hos deg!
jeg ville malt det i ganske mørk grågrønn!
farger er vanskelig å beskrive, men militærgrønn med mye grått,
(har du sett de skapene til House Doctor, med nr på skapdørene) SÅNN!
det er en fin farge til turkis, sort og hvit + natur!
KLEM

my dream sa...

kjempe flott skap.... :) jeg har akkurat bygd meg tv skap, syns dette skapet ditt kunne blitt eit flott tv skap... hehe... kikk innom bloggen min for å se hva jeg har gjort... ;)jeg har brukt en grå beis... visst dette kan pusses ned så syns jeg det er veldig fint... :)liker trestruktur jeg :)

Keiserens nye trær sa...

Åh, så fint! Jeg ville beholdt trefargen jeg, skapet ser jo ut til å ha en fin patina. Bo med det som det er en stund før du finner fargen, så slipper du å angre i alle fall!

Lampene er lekre, gleder meg til å se dem oppe :)

Dekoratøren

Anonym sa...

Er enig med forige. La det være så lenge,så ser du. Flott skap :)

Anonym sa...

Helsing Odrun S T(glømte å skrive navn :) )

Anonym sa...

Jeg tror jeg ville malt det i en lys-lys gråblå farge! :) Synes det passer godt inn i de fargene du ellers bruker endel av også.. Hvis ikke ville jeg nok valgt å beholde trefargen.. :)

Sandra

Heims lille verdenshjørne sa...

Kjempeflott skap:D Umulig å si farge, men det finner du nok ut av;)

Blir gøy å se:D

Ha en fin lørdag:D

★ Leonore ★ sa...

Åhh, du skaffer deg bare sånne "hjertebank"ting... Nydelig skap! Er sikker på at fargen du velger blir bra, uansett hva du har i tankene! Du er så flink. Men hvis jeg skulle driste meg til å komme med en ide, så måtte det faktisk bli en litt mørk grå. Ikke som i grått og kjedelig. Men grått og spennende! ;) Har selv malt en kommode (med gullhåndak) i grått. Fin og spennende kontrast, med det kalde mot det varme. Gråfargen jeg har brukt, er veldig nøytral, og fungerer meget godt mot de aller fleste farger! Foreløpig finnes det ingen bilder av den på bloggen min, men det blir nok en ordning på det etterhvert. :)
Og du, de lampene, er de fra Kremmerhuset? Isåfall, så har jeg vært sååå nært ved å bytte ut min to år gamle lysekrone med en slik "metallball"! ;) Griselekker! Måtte bare ta til fornuften når det kom til lampebytte...Mannen synes selvsagt lysekrona er altfor ny til å bli bytte ut, og i tillegg så har vi lite lys ellers i stua, så dermed passer det dårlig med en slik "lukket" lampe i vår stue. Men jeg drømmer fortsatt om den! Heldige du!

Duse Pasteller sa...

Ojjjjj! Vakkert!!!:D
Tenkte med èn gang turkis, eller noe i den gata (selvsagt;)!
Men det må jo passe inn hos dere.
Gleder meg til å se!
God helg!
Klem

Lotta sa...

LEKKERT!!!!!

Maya: sa...

Nyyydelig! Den hadde jeg også kjøpt om jeg hadde muligheten:D Synes det så fint ut som det var, men om du skal male det: grå kanskje? Fint til det gyldne i beslaget. Eller alle varianet av turkis/blå...haha, ingen overraskende fargeforslag heffra. Kommer selvfølgelig an på hvor det skal stå. Tipper du finner ut av det!:)

Maya

Gitte sa...

Nydelig skap!
God grunn til påbygg:)

Klem Gitte

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Lekkert,så heldig du er!
Gleder meg til å se hva farge du ender på ☺
Ønsker deg en super fin søndag..
-Beate-

TheaJ sa...

Så heldig du er!! Det var et nyydelig skap. Jeg hadde nok malt det hvitt, grått eller en annerledes pastellfarge :)
Du har helt rett, det er kjekt å roe ned litt etter julen som fort kan bli veldig mye. Takk for koselig kommentar! Jeg syns det er ekstra gøy å titte innom deg (som ikke bare har norges vakreste hjem), men som er kremmerhus-entusiast! Jeg har jobbet på Sartor på Kremmerhuset og lurer på om jeg ikke har jobbet med svigerinnen din(tror jeg det er). *ler*

Håper du har hatt en super helg.
klem

1001ting sa...

Dette skapet ville jeg absolutt beholdt slik som det er!!!! Du har jo andre røff/trehvitee ting i huset ditt som eks kabeltrommelen...
Skapet er for unikt og verdifullt til å male over...der er andre ting av mindre verdi enn dette som det er ok at en maler.

bohemian girl sa...

De lampene der.....superduper fine! Skal kjøpe meg en sånn lampe selv...snart! Og sånn Kina-skap er nydelig...spent på å høre hvilken farge du velger. Klem B

jenny ~ house of jenny sa...

Oj! Vilket fint skåp! Svart röstar jag på! :)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!