18.01.2012

Om å starte i riktig rekkefølge.


Skulle vel ideelt sett begynt med å bygge rommet, 
så bestille og sette opp kjøkken,
SÅ kjøpt lamper til å henge over benken..

Det er ikke alltid det går slik vet dere..
Påbygget til kjøkkenet er ikke påbegynt, 
kjøkkenet er snart bestilt, men lampene..DE er i boks!

Er ikke det litt typisk?
knis
Men når en finner så fine, litt skeive lamper, akkurat sånn som jeg liker det..
Da kjøper en dem :)
Kjøpt på Indiska


Tusen takk for fine ord (igjen :) på innlegget under, om lekekjøkkenet!
Snille folk!

Ha en fiiin dag!

-Amalie

16 kommentarer:

Britt Irene sa...

så kule:) og de er sååååå deg;)ikke bestandig det går i riktig rekkefølge her eller,sånn er det nok hver gang i grunn.....når jeg tenker meg om....tihi:)men så kan man jo hente masse inspirasjon fra lamper,puter og div til farger og hvordan rommet skal se ut til slutt:)
Ha en tipptopp dag.klemz:)

toves sammensurium sa...

Jorda,perfekt rekkefølge det der...blir jo bare enda mer giret på å få hengt de opp nå vet du slik dere kommer til å jobbe som noen helter:)))))
Tove:)

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Så flotte lamper Amalie,di var jo bare heit deg ☺
Håper det går bra i ny jobben ♥ Ha en fin onsdag...
-Beate-

an-magritt sa...

Disse lampene har jeg også siklet på. De er lekre! Gleder meg til å se hvordan kjøkkenet ditt blir. :)

Signe sa...

Åh så fiiine!
Ble grepet av litt lampemisunnelse nå kjenner jeg :)

Klem,
Signe

Hanne Margrete sa...

Jeg vet akkurat gva du mener ja;) Jeg kjøpte gardiner til både stue og kjøkken lenge før vi var halvferdige! og endte opp med at de ikke passet.. jaja, det er jo detaljene som er artigst å drømme om og planlegge! Og kjøpe...;) Nyydelige lamper du har kjøpt! (selv har jeg en lampe over kjøkkenbordet som kræsjer hele kjøkkenet, så jeg er på lampejakt)
Ha en flott onsdag!

Klem fra Hanne:)

my dream sa...

utoldmoding?? samme problemet her :/ hehe... går som oftest greit... :)helt til en skal sette på plass eit skap før d er tørka... så sitter d fast i gulvet etterpå :/

bohemian girl sa...

Kjenner meg igjen der ja....Småtingene er på plass før de store tingene, f.eks. en fin skål tl å ha på bordet, FØR man har et bord...he he! :) De lampene der er fine!

Hege Sletsjøe Morris sa...

Veldig tøffe lamper! Tror det skal være litt sånn jeg.. bedre den enn å få alt på plass med en gang.
Din hilsen varmet veldig! Tusen takk! Blir stolt når jeg får sånne kommentarer fra deg som er så proff! :)
klem Hege

Janne sa...

Oooooooo!! Herlige lamper!!! :)))

God dag til deg:)

Janne:)

ANETTESHUS.COM sa...

Nydelig!!

KLEM KLEM
ANETTE

Monica - I min lille verden sa...

Skjønner godt at lampene bare måtte bli med hjem! Har siklet på disse selv, er så fiiine! Ha en flott onsdag :)

Naturlig Glam sa...

Dette høres ut som meg gitt ;) Siden vi driver å pusser opp et hus hender det jeg kjøper både belysning og diverse interiør før vi har startet på rommet gitt og noen ganger dukker det opp andre idèer før rommet er ferdig (til mannens store fortvilelse) så da må ting selges igjen..hehe.. Kjøkkenet blir nok råflott! Lampene var hvertfall stilige:)

Ha en fin dag!

Martes atelie` sa...

Vi har en grunnmur ute. Tilbygget til kjøkkenet skal være oppe på. Men som deg....har jeg allerede kjøpt lamper oga annet stash. Bare å flytte inn lissom. Bare bygge først;)
Ha en fin dag.
Fine lamper forresten!

Synnøve sa...

ÅÅÅ dissa va kjempefine!! :) Love it!

★ Leonore ★ sa...

Gratulerer med finaleplass. Mange fantastiske bidrag, og flere av mine favoritter! Min stemme gikk likevel til deg.
Og fine du, jeg kjenner meg såå godt igjen m.h.t. lampene. Vi kjøpte tomt (som vi nå har bygget på) på en mandag. Tirsdag (altså dagen etter tomtekjøpet), var lysekrona til stua kjøpt! Dette er ca. tre år siden, så da er det kanskje ikke så rart at jeg tenker på å bytte den ut...Thihi. Halvparten av tiden jeg har eid den, så har den bare ligget på vent i en eske. Rare meg, synes det er godt å se at det finnes likesinnede. ;) Nydelige de lampene du har kjøpt. Trodde egentlig det var noen andre, større fra Kremmerhuset (som også er veeeldig fine!)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!