01.02.2012

Sofa


Spørsmålet er:

"Tåler" denne sofaen..


..i dette oppsettet:
(+ en frittstående sjeselong i samme modell)


..dette (det lyse) velour stoffet?:Litt vanskelig lys på bildene da..
Men fargen er grå-brun.

Hva tror du?

10 kommentarer:

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Mitt svar er gankse enkelt JA! Det tror jeg blir veldig fint. Vet du noe om Martindaleverdien på det?

Linnette :)

Svenngården sa...

Martindaleverdien er 25.000

my dream sa...

tåler det gjør den nok... :/ men, det stoffet der... usj... ser liksom hvor ræva har sittet når en reiser seg... blir sånn skjollete i fargen, så du får lyst bort å klappe hele sofaen så den blir like farget... visst du skjønner... hehe...

Svenngården sa...

Hehe, ja.. skjønner hva du mener. Men det er ikke sånn "langhåret" fløyelopplegg. Det stoffet er verre på akkurat dette. Men, jeg tok deg på ordet, nå har jeg testet det og det er godkjent sånn sett :)

Anonym sa...

Merete,25000 er grensa for hard bruk,med barn i huset hadde jeg gått for
et mer slitesterkt stoff,Furninova har mange bra stoffer.

Svenngården sa...

Ja, det er ikke det mest slitesterke. Takk for tips :) Jentene får en egen liten stue med egen sofa, så denne sofaen med dette stoffet kommer ikke til å få så mye "juling" :)

Interiør drops sa...

Det var et fint stoff!!
Hakke peiling på det dere
snakker om over her... Men, tenker
det blir bra til slutt! *knis*

Klem fra Ida
:)

Anonym sa...

Jeg tror huset deres kler best en litt kaldere farge. (hvis fargen kommer riktig frem på skjermen min da :)

my dream sa...

så bra at det ikke var sånt "rumpestoff"... LOL... ;) stikk innom hos meg, har lagt ut give awayen min i dag :) *stolt* første gangen... ;)
Sofaen blir nok nydelig, du er kjempe flink!!!

Tine sa...

Søsteren min og mannen hennes hadde faktisk denne eksakte sofaen i sitt tidligere hus!! Veldig kul, men desverre ble den fryktelig fort både slitt og veldig nuppete i stoffet. De hadde riktignok hund, men den blir veldig fort slitt av bare vanlig bruk også. Så jeg ville ha investert i det dyreste stoffet om du kan velge.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!