27.04.2012

På ønskelista:

De kule plakatene er fra Kremmerhuset.
Du finner disse, og noen varianter til HER.
Tror jeg må ha den med hodeskallen!


Ha en fin dag!


-Amalie

7 kommentarer:

TorilFN sa...

De står definitivt på min ønskeliste også!
Fantastisk stilige!!
Ønsker deg en kjempe flott helg! :)
Klemmer din vei! Toril :)

Marlene sa...

Supernice!
Likte allesammen!
God helg!

Fairy Nuf sa...

Kjempefine plakater! Ha ei kjempefin helg!

Malin Lyngstad sa...

Hei! Kan du fortelle litt om hvordan du designer bloggen din, hvordan du gjør det rett og slett? Prøve og prøver på å få bloggen min slik jeg vil, men jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal gjøre det! Tviler på at du har fått bloggen din SÅ flott gjennom å redigere stilsettet i blogspot?:) HÅPER du bare kan komme med noen tips, hva gjør man feks for å få så bred blogg? :)

Camilla sa...

De e så tøffe;) var så heldig å fekk med meg ein sånn sist helg:) STILIGE:) ha ein fin fin helg:)

camilla

Fruehuset sa...

Knallfine plakater:)
Dei må nok undersøkast vidare!

God helg til deg:)

sbo sa...

thank you so much. fosbobetr good Archive

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!