10.10.2012

Hvem er du? Et innlegg til mine lesereJeg får supermange spørsmål, men stiller aldri noen tilbake.
Det har jeg tenkt å gjøre nå. 
For når jeg ser på tallene mine, så er det sjukt mange innom her hver dag!
Det får meg til å tenke på, hvem er det egentlig som leser Svenngården?

Så derfor spør jeg nettopp deg!

Hvem er du?

Du trenger ikke brette ut om alt mulig altså, men en liten kommentar med litt om deg selv funker fint!
Og fortell gjerne hvorfor du leser Svenngården-bloggen!
Du trenger ikke ha blogg eller noen ting for å legge igjen kommentar og det er ikke farlig :)

Jeg kan være litt mer personlig enn jeg pleier å være jeg også og fortelle litt om meg:

---------------------------

Jeg er Amalie. 
Ei superblid, kreativ jente fra Eidsvika (utenfor Ålesund) som elsker å prate og le.
Jeg jobber som interiørkonsulent.

Jeg.....

..bor sammen med verdens kjekkeste, flinkeste samboer, Ole Johnny, som jeg er så stolt av.
Sammen har vi to herlige jenter. Fredrikke og Pernille.


....elsker blått, paisleymønster og store "palmeplanter"


....drikker sjukt mye te og fryser alltid på beina, så store sokker er et must


....elsker dagslys


....liker fine kjoler og sko


....er skikkelig nerd. Jeg digger Star Wars, makke med PC'n og
 ELSKER å høre på musikk og spille Playstation. Final Fantasy spillene er favoritten.Så der har du litt om meg.
Da var det din tur, hvem er du?

Alle som legger igjen en kommentar med litt om seg selv på dette innlegget 
er med i trekningen av en liten premie. 


Takk Ida Susanne for at jeg fikk låne ideen om å spørre leserne mine om dette :)

52 kommentarer:

karjis sa...

Hei Amalie. Jeg er fast leser av bloggen din - har ikke blogg selv. Jeg er 41 år fra bergen,gift, 3 barn og jobber på kontor. mamma hadde sett dere på God Morgen Norge, og tipset meg, og da fant jeg bloggen din. bor i et gammelt hus som vi pusser opp litt etter litt. lommeboken bestemmer tempo :-) syns bloggen din er kjempeinspirerende - du har løsninger litt utenom strømmen og det liker jeg godt.Dere virker som en lykkelig familie, uten at jeg føler det er et bilde som er skapt - dere virker så ekte, ærlige og gode. derfor følger jeg med på din blogg! :-)

Frøken og Fru sa...

Hei Amalie :)
så kjekt, har forstått at du er både kreativ, blid og engasjert.
Bloggen din er spennende å følge nettopp fordi det er masse gode ideer, kreativiteten bobler jo her hos deg. Og veldig kjekt å følge med i utbygginga av deres koslige hjem :)

Eg er Henriette heile 29 år, gift med Joakim og sammen har vi 3 små barn ( ola snart 9, maia 6 og vetle 2,5) har bloggen i lag med min venninne, noe som fungere veldig godt. Ein allsidig blogg med alt i fra mat, interiør, mammablogging og ellers det vi har lyst til å dele med våre lesere.

Ha ein fin dag, håper du fekk eit lite innblikk i hvem jeg er :) og kanskje du og noen andre får lyst til å besøke vår blogg :)

Henriette

Anonym sa...

Hei Amalie. Jeg er fra Island. Jeg er 37 ár. Jeg er ikke en kreativ person men jeg elsker at har inspirasjon fra dit blogg. Jeg har ikke noget blogg selv, jeg bare folger pa anderes blogg.
Hilsen
Kristin Sig fra Island.

Hagenhuset sa...

Hei Amalie!

Jeg er en av dine lesere. Jeg koser meg med andres blogger og syntes du er inspirerende. Elsker å se forandringer og syntes kanskje det er mer spennende å se på flotte ryddige hjem enn tv. I mitt hjem tar mannen ansvar for tv-tittingen når småen har kommet i køyen og jeg okkuperer dataen, når jeg ikke styrer på med et av mine mange prosjekter. Heia oppussing!
Fortsetter å følge deg og misunne det fantastiske lyset i stuen deres =)
-Ingeborg-

Sukkertøy for øyet sa...

Hei Amalie! Gøy å lese at du kaller deg selv for en nerd! Den så jeg ikke komme-ler-
Jeg husker kjempe godt da jeg oppdaget bloggen din! Den skilte seg ut med engang, og du er tro mot din stil! Det digger jeg!!

Jeg er : 27 år, interiørfrelst, smilende, utålmodig, handy (litt iallefall), god på å finne løsninger og ofte å finne med en kopp te i hånden!
3 rare fakta om meg : Jeg har alltid sokker under strømpebuksa, jeg rister alltid brusen fordi jeg ikke liker kullsyre og jeg skreller alltid hver og en av klementinb å t e n e før jeg spiser dem..haha.. Så der har du meg liksom!

Jeg bor sammen med Stian, som jeg også er gift meg (og som jeg har vært sammen med i 11,5 år) og hunden Wilma.

ELSKER re-design og jobber på spreng for å få klar nettbutikken Sukkertøy for øyet som går "live" 1.november!!

Stå på vider Amalie! Det er herlig å ha deg i bloggland!!!

Klem Ida Susanne

Emmas hvite borg sa...

Hei Amalie!
Jeg er en jente på 33, alenemor til Emma på 6!
Bor og kommer fra Bergen :)
Er utdannet Barne og ungdomsarbeider og har jobbet med barn i 14 år.
Elsker interiør og alt som er vakkert!
Kvalitet går foran og jeg vil helst ha ting rundt meg i mange mange år. Gjerne ting som blir finere med årene. Blå er min absolutte favorittfarge ;)
Jeg drikker kaffe hele dagen og gjerne også til kvelds ;)
Er den landlige stilen som ligger mitt hjerte nærmest, men liker å lese Svenngården fordi jeg syntes andre "stiler" også kan være lekre -
hos andre ;) Når vi snakker om stiler og trender så er jeg egentlig ikke opptatt av det. Liker personlige hjem, som ditt er!
Du tar nydelige bilder, det liker jeg ;)
Du er morsom, det liker jeg ;) Du er ung og mamma til to, det imponerer meg hvordan du fikser jobb, barn, hus, hjem, blogg, oppussing +++
Jeg bare liker deg jeg Amalie ;)
Gleder meg til å følge deg videre ♥
Klem fra meg

Solveig sa...

Hei Amalie.
Jeg er Solveig, 24 år fra Fredrikstad. Jeg er forlovet med Tomas og vi skal gifte oss neste sommer. Vi holder på med planlegging av bryllup, også kjøpte vi oss hus i vinter så vi har noen små prosjekter her også.
Jeg er innom bloggen din hver dag og liker å følge den for å få litt inspirasjon til hjemmet vårt. Jeg synes stilen din er utrolig fin og synes det er gøy å følge med på oppussingsprosjektene deres =)

-Solveig.

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Skjønne Amalie !!
Jeg er følger av bloggen din, og titter innom når du poster nye innlegg. Jeg er ikke alltid så flik å kommentere, men suger til meg masse inspirasjon fra deg :)
Jeg er 48 år, bor rett utenfor Bergen by. Mamma til 3 voksne barn, gift med verdens beste og matmor til en liten pappilon. Jeg er også så heldig å ha to svigerdøttre, en svigersønn og to herlige barnebarn på 3 og 7 år :)))
Du har fått meg til å bli stor fan av Kremmerhuset, og tusen takk for det :)))Kabeltrommler så jeg for første gang inne hos deg, og gitt hva som står til tørk her hos meg endelig :)))
Elsker måten du setter ting sammen på, og skulle gjerne hatt din stil over det hele. Følger spent med på det nye kjøkkenet og den flotte utbyggingen deres :)
Du virker som en jordnær ernergisk jente, så fortsett med det :)
Dette var litt om meg, og gleder meg til å følge deg videre !!

Klem Heidi

Grete Kattem sa...

Heidu:)
Jeg er også en av dine ivrige lesere og har falt pladask for hjemmet ditt:))) Blogger ikke selv, legger nesten aldri inn kommentarer, men elsker å lese interiørblogger og du er en av de jeg kan titte på daglig:) Jeg bor i Trondheim, er 45 år og elsker også Kremmerhuset. Og stuen din er nydelig, og jeg digger lampene over salongbordet. Så her har du meg i et bittelite nøtteskall. Klems fra Grete

Mari sa...

Hei! :-) Jeg er fast leser og stor fan av bloggen din! Jeg er 41 år gammel, bor i Moss, har to små barn, jobber som advokat/jurist og er et stykke over gjennomsnittlig opptatt av interiør. Jeg digger stilen din, og har ikke funnet noen annen blogg som harmonerer like godt med min egen smak. Dermed storkoser jeg meg og henter masse inspirasjon fra det kjempelekre hjemmet ditt. (Følger noen andre interiørblogger sporadisk, men din blogg er definitivt min favoritt.)
Jeg bor selv i et restaurert hus fra 1930, og har heldigvis ganske gode muligheter og god plass til å slå meg løs på interiørfronten. (Har som hun over også virkelig fått opp øynene for Kremmerhuset pga din blogg. Håper de er klar over hvor mye gratisreklame du gir dem. :-)) Har ikke noen egen blogg selv.

Lykke til videre! Jeg følger med i spenning.

Mari

Katrine sa...

Hei Amalie, jeg må være din største fan :) jobber på kremmerhuset i molde og husker du kjøpte en budda der før julen ifjor og da fikk jeg jo se autografen din :) hehehehehe

Bor i molde og blogger om lille leiligheta, men snart blir det husbygging og gjett om jeg har forelsket meg i taket på nystua deres (vi begge er oppvokst med skråtak) så det blir nok noe slik i nyhuset :)

Ellers så har jeg en gutt og en liten hund og bor sammen med samboern min som jeg har veldig lyst til å blir forlovet med snart å planlegge bryllup. Men han sier vi må vente til huset er ferdig og roen har senket seg før det blir noe av bryllupplanene. Kjenner meg ofte igjen i å komme på slike nye prosjekt og samboern må smøres hver gang for det er jo han som må gjøre mannfolkarbeidet. Det blir alltid til slutt. Nå er jeg ferdig med å studere grafisk design og går bachelor i web/informatikk, men det er i interiør hjertet ligger og sist uke fikk jeg mulighet til å kanskje begynne i drømme jobben. Puslebitene faller på plass :D

ha en fin kveld Amalie

Anonym sa...

Hei Amalie !!
Gøy å høre litt mer om deg !
Jeg digger bloggen din og går spent inn hver dag for å se om du har lagt ut noe nytt !! Jeg har aldri kommentert, men det fikk jeg jammen lyst å gjøre nå !!!! Jeg ei 42 år gammel jente som bor i Bergen ( jeg også.... ser vi er mange fra Bergen.. smil..). Jeg har mann, to barn (8 og 11), hund, hus og stor hage. Jeg er veldig interessert i interiør og har interiørbladomani ( nytt ord he he) og drikker bøttevis med te !. Kan ikke unngå jeg heller å bli påvirket av stiler og farger rundt meg, plukker litt her og der til jeg blir fornøyd. Liker ikke at det blir romantisk.. heller mer mot det industrielle med detaljer som myker opp. Og så elsker jeg å være i hagen og holde på med små og store prosjekt. Lite som kan måle seg med å kjenne jorden mellom fingrene, klippe gresset barbeint, hente grønnsaker man selv har dyrket i drivhuset, se det spire og gro osv osv.. ja jeg kunne holdt på en evighet !!!
Grunnen til at jeg var inne på bloggen din første gangen, var at jeg så trommelbordet ditt ! Så stilig !! Jeg har to selv i hagen,men så utrolig kreativt å komme på å ta det inn !!! Jeg liker stilen din så godt - den er orginal og nyskapende ! Veldig inspirerende - tusen takk ! Stå på videre vi er her ute, "ser" deg og heier på deg !!
Mvh
Kanutten

Emmeline sa...

Hei...jeg er også blogger -mye eldre enn deg -og litt lei av bloggingen. Har akkurat funnet bloggelysten igjen, bl.a på grunn av din blogg. Syns du er veldig veldig flink. Du fornyer ved hjelp av enkle midler. Det kan vi like:) Er innom her jevnlig, men legger ikke igjen kommentar, bortsett fra NÅ;)

Anonym sa...

Hei Amalie!
Jeg skjønner godt at du vil vite litt mer om "stalkerne" dine. Jeg er 42 år, bor sammen med mine to tenåringsjenter i et hus fra 1932 med bevaringsverdig fasade. Det betyr at jeg ikke kan røre utsiden av huset - men innsiden gjør jeg som jeg vil med! Jeg liker hvitt, grått, turkis og blått blandet med svart. I hovedsak et møblene arvet, eller fra Ikea eller loppis. Jeg syr endel, og har mange lappetepper, selvsydde puter og "roteposer".

Jeg er innom deg fordi du har en rustikk "kant" som jeg digger- interiøret deres er personlig, rocka, naturlig og bohemsk - knalltøft og inspirerende. Og så blir jeg veldig rørt når jeg leser om deg og kjæresten din- dere virker som en god match.

Alt det beste ønskes deg og dine fra trude

Signe sa...

Hei Amalie!

Jeg har rukket å bli 34 år, bor sammen med min nederlandske kjæreste Casper og nessiepusen på Sortland i Vesterålen. Trives godt her på landet etter 12 år i hovedstaden :)

Har vært trofast leser siden den aller første gangen jeg svingte innom. Digger at du har din egen stil og holder deg til den, og at du ikke har så stort fokus på mote og at man må kjøpe noe nytt hele tiden! Vet ikke egentlig, noen blogger bare 'faller' man for og fortsetter å komme tilbake til - selv om man ikke helt kan sette fingeren på hvorfor :)

Jeg er også suuupernerd! Har skikkelig nerdePC til en halv (noen vil nok si hel) formue, har spilt WOW i massevis av år, prøvde nettopp GW2 og kjenner massevis av 'gamers' fra way back som vi fortsatt snakker med jevnlig med via teamspeak. Haha - DET er nerd det!

Glad i pasteller og ting inspirert av østen eller marokko. Spiser helst taco eller tapas. Drikker helst sjampis eller hvitvin. Eller cola *fnis*. Er stort sett alltid blid, men også sta, utolmodig og (til tider brutalt) ærlig. Snakker høyt og ler mye. Av og til FOR høyt og FOR mye. Liker å reise, gjerne langt, men i det siste har det av naturlige grunner blitt flest turer til Nederland. Men det gjør ingen ting - trives godt der.

Keep it up girl - jeg heier på deg :)

Klem,
Signe

Karin Fossbakk sa...

Hei Amalie! Jeg er Karin, 25 år, fra Heimdal i Trondheom. Fast følger av bloggen din, og har vært det nesten siden du starta. Husker faktisk ikke hvordan jeg fant deg, men det var sikkert et eller annet jeg googla. :-) MÅ følge med på bloggen din fordi ser så mye min egen stil i en del av det du gjør (absolutt ikke alt, men noe)

Men nå var det meg ja. Jeg er en interiørfrelst Landskapsarkitekt, som elsker alt som starter på krea. Jeg har alltid prosjekter på gang, sikkert minst ti baller i luften på en gang. (Og tar imot minst 7 av dem, tror jeg). Jeg blogger som hobby, om nettopp det: hobby, alle mine hobbyer.

Jeg har hund, og jeg har mann (snart). Foreløpig samboer, men til sommeren gifter vi oss. Jeg fridde og fikk ja på skuddårsdagen.

Jeg har "murru i ræva", kan ikke sitte stille. Elsker å ga noe å gjøre. Kjeder meg aldri, og veldig god på å kose meg med det jeg gjør.

Jeg elsker natur, både inne og ute. Jeg elsker sol, jeg elsker både fjell og sjø.

Yndlingsfarge i øyeblikket må være mintgrønn.
Yndlingsrett er et eller annet med spagetti
Yndlingsårstid HØST

Jeg er elsker å sove, men har i tillegg lakenskrekk. Alt for mye å gjøre på kveldene som jeg bare måpe gjøre.

Hjemme hos meg er det ingenting jeg liker bedre enn et ryddig og reint hus. Allikevel er det nesten alltid rot.

Og sist men ikke minst, jeg elsker lister. Jeg lager lister for absolutt alt. :-)

Det var litt om meg! Nå vil jeg bare ønske deg en knall dag videre!

Fairy Nuf sa...

Hei Amalie

Så arti å se hvordan du ser ut og at du faktisk har en del til felles med meg. Jeg heter Ingrid, er fra Trondheim og er 35 år. Har enn søt gutt på 4 og en mann som er virkelig handy, men hater hvite tregulv, og stoler i forskjellig fasong. Så alt blir kompromisser. O

Jeg digger bloggen din og finner ofte inspirasjon både til foto og styling. Jeg elsker også å spille Final Fantasy, men siden det er så lenge mellom spillene så blir det mest World of Warcraft. Jobber som grafisk designer i et IT firma så det blir nok geeking på jobb også. Jeg elsker typografi i interiøret, og liker industriell design blandet med litt farger og myke elementer.

Ellers så lider jeg av en blanding av stormannsgalskap og mindreverdighetskomplekser. Har mange sinnsyke planer om å ta over verden, selv om ikke alle planene blir noe av;) Og så blir jeg veldig ydmyk når jeg ser fine blogger som din, og føler jeg har fryktelig langt å gå igjen selv.

Blir kalt Julie av mannen min i det juleutstillingene kommer i butikken. For da går jeg inn i en annen modus liksom. Tror jul er noe av det beste jeg vet.

Skikkelig artig utfordring da! Du får sikkert nok å lese på :)

Yvonne sa...

Hei på deg! Artig innlegg du har her:)
Jeg heter Yvonne. Jeg er en dame på 24 som alltid har hatt et stort behov for å være kreativ. Jeg elsker å dulle og dille hjemme med interiøret. Jeg bor sammen med min mann Lennart, mine to gutter Leon og Theo. Også mine tre hunder Cesar , Bentley og Selena som får være prøve kaniner på mine hjemmelagde hundehutstyr. Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon til mitt eget hjem. Jeg er også en skikkelig kaffekjerring som de sier her på landet og det er ofte kaffekoppen kommer som en ekstra kos når jeg setter meg ned for å lese igjennom blogglisten.

Ellers så bor vi på landet i et hus fra 50 tallet som vi holder på med å pusseopp og da kommer litt god inspirasjon godt med!

Ha en fin kveld Amalie.

Anonym sa...

Hei! Jeg er 16 år, går på desigin og håndtverk og har tenkt til å bli interiørkonsulent. Bloggen din gjør at jeg får enda mere lyst til å bli det, og den er utrolig inspirerede! I tillegg elsker jeg stilen din, og ikke minst betonggulvet - det er ubeskrivelig fint! Gleder meg til å bli enda mer inspirert av deg:)

Anonym sa...

Hei!
Jeg heter Anette, er 32 år og bor rett utenfor Bergen. Bor sammen med min samboer og mopsen vår Bob. Jobber på kontor, og liker å pusle på med litt mer kreative ting på fritiden.

Vi holder på å bygge hus (heldige oss!) og finner masse inspirasjon i ditt hjem. Utrolig fin stil du har! Jeg leser alle innleggene dine, og det kjennes på lommeboken, hehe... Det har nok vært noen handlerunder etter jeg har sett ting hos deg. Da jeg var i Oslo for en måned siden måtte jeg innom Granit, takk for tipset! Og takk for all inspirasjon, du er flink!

nullfiresyvni sa...

Hei

Jeg følger hovedsaklig bloggen din fordi jeg liker godt stilen du har på hjemmet ditt. Digger betong og naturlige materialer selv ;)

Jeg er mamma til Max på 3 måneder, Oslo-jente, keativ og fotointeressert, stortrives i gammel bygård i byen og elsker Grünerløkka. Gift med tannlegen, elsker å reise, trenger daglig en sterk kopp kaffe og gleder meg til ferie (skal til spania om to uker).

Kirsti Elisabeth

karen margrethe Lohse Nielsen sa...

Hej. Jeg hedder Karen Margrethe er 69 år. Bor i et hus fra 1923 son vi har gjort hyggeligt efter vore begreber om hygge. jeg arbejder 1½ dag om ugen son frivillig i kirkens kors hær´s genbrugs. Vi har fem børn i alderen 33- 45, så livet har budt på mange sjove oplevelser. Jeg er pædagog og elsker at få børn til at være kreative....måske ikke den store kunstner selv men elsker at gøre ting som jeg synes er sjove.

Jeg følger jeres blog fordi det er inspirerende, og så elsker jeg de flotte foto, jeg er selv nået til et punkt hvor jeg føler jeg er færdig og måsk lidt træt af indrette og ændre vores hjem, har gjort det MANGE gange, men nu er jeg mere til shaker og minimalisme, gerne med STORE og enkle sager.

Tak fordi du fortalte lidt om dig selv, det er nu sjovere at se jeres hjem når man har et ansigt at sætte på. Jeg havde ikke gættet i så så blide og sarte ud, havde forstillet mig lidt i retning af barske bønder eller fiskere ;O))
KH. bedstemorkarenblogspot.com

Anonym sa...

Hei!
jeg er ei jente på 24 år, og heter Linn. Jeg er ganske interessert i interiør, og blir super inspirert av bloggen din. Det dere har fått til med huset er helt utrolig! Foreløpig bor jeg, samboeren og dattera vår i et byggefelt, men skal etterhvert ta over huset til svigers(som er litt på landet). Noe vi gleder oss til:) Dere er utrolig flinke, og jeg blir helt målløs. Hva får dere ikke til?

Mange hilsener fra Linn

Stína Sæm sa...

Hi Amalie,
My name is Stína, a 42 year old from Iceland who loves scandinavian blogs (not so comon style in Iceland) I am a mother of 2 grown boys, and have 2 stepchildren who live in Norway with there other family.
I have a blog, where I share all the beautiful things I see on the internet, like your amazing home, and also if I do something in my house, I thing worth sharing. My house is a old typical Icelandic house, that fits very well to the old norwegian style, and homes like yours give me endless inspiration.
I just love your uniqe style <3
oh and thank you for this funny idea of a blogpost ;)
hugs Stína Sæm

Anonym sa...

Hei.
Jeg er ei 41 år ung dame, sykepleier på akuttmottak, fra østlandet som siste året har totalrenovert ei rekkehusleilighet fra 1970 (bortsett fra kjelleren).
Jeg besøkte min første interiørblogg for under et år siden! :-) Fant bloggen din på NIB.
Min stil, eller drømmestil kanskje, er en blanding mellom Livs lyst og Mathildes skatter. Men syns det er artig å finne inspirasjon hos andre også, slik som hos deg.
Takk for spennende lesning og bilder.
Klem Nina

Anonym sa...

Heia super søte Amalie!:)

Kjempe kjekt påfunn dette var da Amalie!:)

Tja......du veit so alt for godt kven eg er,så derfor skriv eg ingen ting om det;))))
Og ej er inne på bloggen din maaaange ganger for dag,det er ikkje tull en gong ( ja men det og veit du ;) hihihi
Ja,ej vil ha med at ej blir SUPER DUPER glad,inspirert av og vere ilag med dej,du er som ei STOR vitaminsprøyte på mej du!!!

Men du. Kva i alle dager er du NERD i da??? Legge takpapp eller ?;)

Du er gull vert for mej du Amalie!!!
Hels han kjekke,søte mannen din OJ å seie at han er rå dyktig!!Klemmer frå mej,
-Havfruen ;)-

Anonym sa...

jeg heter line, 26 år alenemamma til en herlig gutt på snart 3 år. jobber som interiørkonsulent. vi bor i en 62kvm leilighet ikke så langt unna hamar. jeg er ingen blogger selv, men vil heller se interiør blogger enn å se på tv, fnner masse inspirasjon og jeg liker stilen din utrolig godt!:))

Anette Pettersen sa...

Hei Amalie :)

Mitt navn er Anette - 24 år og samboer. En kreativ sjel som flyttet fra Lindesnes til Stavanger :)

Jobber til daglig som butikk leder/interiørkonsulent i en ny butikk som heter Designspirit - den fysiske butikken åpnet den 10 mai, i Stavanger. I tillegg til butikk har vi også nettbutikk (Designspirit.no). Jeg blogger ikke selv, men er innom bloggen din minst en gang om dagen, altså en fast og ivrig følger. Du er en enorm stor inspirasjon :) Kabeltrommel + tolix stoler måtte innta min stue/kjøkken (bor på 52kvm). Takk for at du er du :)

Anonym sa...

Hei Amalie,jeg har fulgt bloggen din siden du
vant :Norges Vakreste Hjem.Jeg blogger ikke selv,men er en ivrig leser på interiørblogger.
Jobber som møbelselger,og liker å drive med interiør og oppussing.Leser også en del interiørblader,(alt for mange),syns du og din OJ har fått til utrolig mye på kort tid.Spennende å følge dere videre,lykke til.

Anonym sa...

Hilsen Merete,snart 51 år.

Ditte sa...

Hej Amalie-- jeg er en pige på 29 år som er fra Danmark.:) jeg hedder Ditte. jeg er gift med Thomas og sammen har vi 3 børn 2 drengee og en pige.

Jeg eeelsker din blog. den er virkelig inspirerende og jeg elsker din smukke stil. Jeg kan ikke huske hvornår jegh første gang så din blog, men har trofast fulgt dig siden og tager tit mig selv i at tænke at "gid jeg kunne bo sådan. jeg går selv rigtig meget op i interiør og indretning:) Mvh Ditte

Elisabeth H sa...

Elisabeth, 32 år fra Oslo. Sykepleier. Opptatt av interiør og innekos (spes. nå på høsten) : )
Glad i å lese, drikke te, gå tur i marka+++. Bor alene i en leilihet, nyinnflyttet sådan, så da er det gøy å lete etter inspirasjon nettet.
Leser Svenngården jevnlig fordi du deler så mye bra inspirasjon. FÅr mange gode tips fra deg, så TAKK for det. Klem fra Elisabeth

Silje - Steffagarden sa...

Heisann Amalie!
Jente (!!) på 34 fra Søre-Sunnmøre, nærmere bestemt Dalsfjorden. Mamma til ei jente på 8 og gift med en helt fantastisk mann. Vi flytta tilbake til Steffagarden, mitt barndomshjem, i mai i fjor etter flere år på østlandet. I april i år brant (drømme)huset vårt ned til grunnen, i disse dager er vi i gang med støping av tomt til nytt hus. Satser på å være i hus i løpet av neste sommer.

Fant bloggen din først i fjor da du vant Norges vakreste hjem, men har fulgt deg siden. Syns det er gøy med "lokale" bloggere jeg da :) Har nok vært å handla med deg på kremmerhuset også, men da før jeg visste om bloggen din. Følger deg videre jeg! :)

Randi sa...

Hei du!
Er 32 år og har fulgt bloggen din lenge. Slett ikkje flink nok til å legge igjen kommentar, skal sjerpe meg! Det er jo så lett. Liker stilen din godt, masser av inspirasjon! Liker at du kombinerer brukt, nytt, dyrt og billig. Du tar gode bilete, det er viktig! Du er også god på referanser, som også er super viktig. Har nettopp kjøpt hus, og har STOR respekt for alt arbeidet du og mannen din har gjort (gjer fortsatt) med huset dykkar. Masse lukke til vidare, og takk for at du deler med oss! :)

Anonym sa...

Hei Amalie :) Bloggeb din er helt fantastisk , jeg digger stilen din:) jeg er 25 år, bur utforbi Stavanger med min samboer og lille oscar på et år:) vi holder på å pusse opp hele huset, og du har så mange gode ideer. Elise k :)

Bente sa...

Jeg er Bente på 46 år og har fulgt med på bloggen din en stund. Er gift og har 5 barn som nå er voksen. Har 2 barnebarn som er de fineste "selvfølgelig" :-))) Holder akkurat nå på å renovere et hus og er mye på blogger for å få ideer. Takk og pris for at dere deler med oss. Er veldig interessert i interiør og liker å lage det koselig men er nok en blanding av minimalist og retroelsker:-)
Takk for meg:-)

Anonym sa...

Heei! :)
Jeg er ei jente på 24 år fra Indre Østfold og har siden du var på forsiden vært en ivring leser av din blogg! Jeg er noe over middels interessert i interiør og mote, og elsker å titte innom bla deg for herlig inspirasjon!
Tusen takk for en herlig blogg du deler med alle oss :)

Precious Home sa...

Hei!
Jeg er en jente på 26 år. Forlovet med verdens beste og en datter sammen på 15 mnd som heter Jessica. Vi har også tre hunder, en drever og to pomeranian. Er utdannet dekoratør, men jobber som førskolelærer på disp i barnehage. Elsker interiør, og har endelig tatt steget med å utdanne meg som interiørkonsulent også og er godt i gang med studie. En mail fra deg var det siste sparket jeg trengte;) (Sendte deg en mail for en tid tilbake, som jeg fikk svar på:)

Ha en fin kveld!

Anne sa...

Tjohei! Jeg ogppdaget bloggen din helt tilfeldig nå i høst, da jeg lette etter noen fine bilder av et kabeltrommelbord. Jeg trengte et knæsjt bilde til å legge ut på fb profilen min, slik at alle kjente og kjære kunne være på utkikk etter et slikt. Det endte med både et nytt blogg bekjentskap og kabeltrommelbord. Så jippi, jippi, og takk for "lånet" av bildet. Vet jo at det egentlig er copyright på alt slikt, og bildet har jeg fjernet igjen, men det var det beste for å vise hva jeg mente. Jeg er 39 år, bor på Helgelandskysten, har to flotte gutter i barneskolealder, trives med interiør, blir inspirert av utrolig ulike ting, og liker å skifte litt stil til tider. Jeg er ganske handy, og fikser det aller meste selv, og trives veldig godt med det. Jeg blogger ikke selv, av den enkle grunn at det tørr jeg ikke... er redd jeg skal gå tom for ting å skrive om;) Men jeg leser mange ulike blogger, og får mange tips og ideer til mitt hus. Ofte hopper jeg rett fre PC`n og ut i et eller annet hodeløst prosjekt. Oftest ender det godt da;)Jeg har et stort hus, og mange,mange ideer på lur, så jeg kommer nok til å følge deg videre, for flere tips og ideer. Mange hilsner fra AnneC.

Ine Espevik Larsen sa...

Hei :) Jeg begynte å lese bloggen din da hjemmet ditt ble kåret som Norges vakreste, og ble utrolig imponert over hvor fint du hadde det. Alltid like gøy å se innom! Selv er jeg ei 18 år gammel jente fra Stavanger, går for øyeblikket et årsstudium i sosiologi. Drømmer om å en dag ha et flott hus med mann, barn og drømmejobben. Klisjeaktig, men sant.
Hilsen Ine :)

Kjersti sa...

Hei. Jeg også begynte å lese bloggen din da hjemmet ditt ble kåret til Norges vakreste. Selv er jeg en dame på 47 år som er interessert i interiør. Det er morsomt å følge med på prosjektene til deg og Ole. Dere imponerer meg med hva dere får til. Selv har jeg og mannen min pusset opp jevnt og trutt nye prosjekt i 25 år. Med årene har vi funnet vår smak, men jeg synes allikevel det er veldig moro og inspirernde å følge med på nye trender og det finner jeg i bloggen din. Liker også at bloggen din er en blanding av små stilleben og store prosjekt. Har en datter som også følger bloggen din :-)
Hilsen Kjersti

Anonym sa...

Hello Amalie,
my name ist Julia, I´m 22 years old and I live in Germany, near Stuttgart. Perhaps for a half year I read your Blog and I love it -- God bless the google translator! :D
I was so excited to see, what you and your husband had done from your house... its very nice and incredibly!

We (my boyfriend and I with dog and cat) live in a "apartment tower" with 40 apartments. We bought this apartment 2 years ago - it was the office from a dentist, so we had to tear everything out (+ walls and ground). This was the reason we bought this apartment and not another one. I loved it to have a 88m2 apartment to build from the beginning with my suggestions.
Now we live since a year in our new home :) Actually is our new home ready , in all points of few - only with decorating there is no ending – never :D
I thing you now what I mean ;)
Thats the reason why I love your Blog - I love it how you decorate and style your home. I absolutely like it.

But, always when I was in the city to buy some decorate things, I think my boyfriend hates me :D

You also wanted to know some personal things from us. So, i love the autumn and winter, when the weather is rainy and we can sit in the warm room and can drink a hot tea. I love it to go out with my dog in a forest. (By the way, she is a Cocker Spaniel) I would never be able to live in a big city - i love the country so much more. I spend my days with decorating, cleaning, washing and to go to school ( I make a "continuing education" – I don’t know if this is the right word) I am so happy that the ending is near, exactly in november.
You also wanted to know some personal things from us. So, I love the autumn and winter, when the weather is rainy and we can sit in the warm room and can drink a hot tea. I love it to go out with my dog in a forest. (By the way, she is a Cocker Spaniel) I would never be able to live in a big city - i love the country so much more. I spend my days with decorating, cleaning, washing and to go to school ( I make a "continuing education") I am so happy that the ending is near, exactly in november.
I love it to wear high shoes, unfortunately I wear them not enough. Mostly I wear flat shoes... I love it to cooking and baking. And I love to be here for my boyfriend :)

So, i think this was more than you wanted to know :D
I wish you a very good day,
with best wishes Julia

hessjulia@me.com

Anonym sa...

Oh I see there is a little mistake :D
There is the same sentence two times.... :(
Sorry :(
- Julia

June sa...

Hei, Amalie! Så morsomt dette var. Jeg har absolutt ikke noe mot å legge igjen noen ord om meg selv.

Jeg fikk først høre om bloggen din fra min kjære mor. Hun ble interessert i interiørblogger da vi kjøpte barndomshjemmet til min far, for å pusse opp og lage feriehus av det. På denne tiden bodde jeg i Ålesund, og gikk siste året på videregående skole der. Min mor var jo nysgjerrig, og lurte på om jeg visste hvem som skrev bloggen "Norges vakreste hjem" og om jeg hadde sett deg på Kremmerhuset. På denne tiden skrev jeg en av Norges mest leste blogger selv.

Nå er jeg 21 år. Er bosatt i Oslo, i en koselig leilighet. Jeg er stadig på jakt etter inspirasjon og idéer til hvordan jeg kan forme leiligheten min mer personlig eller gjøre den mer hjemmekoselig. Jeg er også svært kreativ av meg. Jeg studerer til å bli tekstforfatter på Westerdals, og er nå godt i gang med 3. semester av bachelorstudiet.

Ellers er jeg ei livsglad jente med stor ståpåvilje. Har verdens beste kjæreste og samboer og gleder meg så mye til alt jeg har i vente i livet mitt.

Lykke til videre med bloggen din, og tusen takk for at du deler inspirasjon og glede. Du inspirerer meg! Klem :)

Veronica sa...

Hei! Jeg er 21 år og bor i Oslo. Jeg ble vel egentlig tipset av kjæresten min Frode, (som har gått elektro sammen med deg) om bloggen din ;) Har selv alltid vært interessert i interiør, og blir utrolig inspirert av deg. Og du er bare superdyktig..
Så var det veldig gøy at en sunnmøring vant Norges Vakreste hjem :)

Anonym sa...

Hei! Først av alt; takk for at du deler så mange fine bilder fra ditt koselige hjem! Jeg er stort sett innom hver dag for å følge med, spesielt artig å se hvordan påbygget blir.
Jeg er ei jente på 33, to små, mann og gård! Jobber med regnskap, så oppussing er min kreative syssel:) når jeg så det fiiine stuepåbygget deres, fikk jeg en ide om hva vi skal gjøre for å inkludere kjelleren vår til å bli oppholdsrom. Etter planen blir det et påbygg med trapp ned til ny stue (et rom som bare er rot i dag). Skal forhåpentligvis starte opp til våren, er så heldig at jeg har en flink mann som gjør alt selv, så det er bare å få tiden til å strekke til:)
Gleder meg til å følge deg videre! Fin høst til deg og dine!

Duse Pasteller sa...

For en god idè!!:)
Nå har du jo truffet meg, så litt vet du...;)
Men her kommer det noen stikkord: 32 år, Nordlending, frisør, maximalist, liker gamle og litt ` uvanlige` ting og pasteller, selvsagt! har verdens vakreste og herligste pus<3, har et komplisert og slitsomt kjærlighetsliv (for tida, og litt for lenge nå!:S) Er nysgjerrig og åpen, glad i folk, reising og livet:)
Begynte å følge bloggen din ganske tidlig i min `bloggekarriere` og finner alltid mye inspirasjon her! Du er kreativ og tenker `utenfor boksen`, DET liker jeg! Og så er du jordnær og beskjeden tross mediaoppmerksomhet *LIKER*!
KJEMPEKOS å treffe deg på messa! Håper vi ses igjen snart!:)
klemmer fra meg og Leon:):)

Anonym sa...

Heisann:-))) Jeg er ei dame på 39 år, har 3 barn, jente på 9 år, gutt på 6 og 5 år. Jeg bor i Trondheim (er fra ei lita bygd en times kjøring fra Trondheim). Jobber som vernepleier i en bolig med psykisk utviklingshemmede, og stortrives der:-))Bor sammen med samboeren min og barna våre i en tomannsbolig. Som vi har pusset opp en god del, men det er fortsatt en del som gjenstår(samboeren har liksom mistet gnisten for oppussing, så det har på en måte stoppet opp med de store prosjektene;-)). Mens mine små prosjekter har vel heller tatt av kan du di ;-)) Elsker interiør og oppussing, og interessen blir bare sterkere med årene:-))) Er ellers glad i shopping, kafelivet og å reise.Glad i å være sammen med familie og venner.Prøver i perioder å finne motivasjon til å få trena litt (litt av og på der). Begynte for alvor å lese interiørblogger for snart et år siden, har ca 20 stk jeg er innom hver dag, og der er bloggen din med:-))) Utrolig fin og moitverende blogg:-))Lykke til videre med den:-)))

huset i svingen sa...

hei Amalie!
Jeg er ei jente på 27 år som bor i Tynset en ca 3 kvarters kjøring sør for Røros! For tia studerer jeg til anestesi, og er sjukepleier i bunn. Bor i enebolig med samboer og hund, og stortrives der! (sjøl om jeg for tia tilbringe mest tid på hybel...:( ) Interiør er jo utrolig interessant, og har fønne masse inspirasjon i din blogg! Prøver å stikke innom bloggen så ofte ej kan! utrolig spennende å følge deg og ikke minst utviklinga etter du vant ifjor! Lykke til videre!

huset i svingen sa...

hei Amalie!
Jeg er ei jente på 27 år som bor i Tynset en ca 3 kvarters kjøring sør for Røros! For tia studerer jeg til anestesi, og er sjukepleier i bunn. Bor i enebolig med samboer og hund, og stortrives der! (sjøl om jeg for tia tilbringe mest tid på hybel...:( ) Interiør er jo utrolig interessant, og har fønne masse inspirasjon i din blogg! Prøver å stikke innom bloggen så ofte ej kan! utrolig spennende å følge deg og ikke minst utviklinga etter du vant ifjor! Lykke til videre!

Hilde - Feien og Fjong sa...

Hei Amalie. Kjekt å bli litt betre kjent med deg. Playstation, nerd og star wars - hadde eg ikkje trudd. Du er tøff. Liker stilen din veldig godt og deg. Du virker ydmyk, søt og sprudlande. Derfor er eg titt innom deg. Ikkje kvar dag, men når eg er innom går eg gjennom dei innlegga eg ikkje har fått med meg. Håpar å treffe deg ein vakker dag :-)
Eg heiter Hilde, er 28 år. Gift med Bonden som eg har vore saman med i over 11 år. Har 2 gode ungar i lag. Jonah på snart 5 og Frida snart 3. Er utdanna Interiørkonsulent og har varierte oppgaver innenfor det i eit byggefirma. Er kreativ og handy og liker å finna min måte å lage ting og løysingar på utan at det skal kosta for mykje. Engasjert i fleire lag og arrangement i kommunen her me bur. Veldig sosial og venner beskriv meg som blid og omgjengelig med kort lunte og dårlig tålmodighet

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Set jeg er for sent ute så da får du ikke greie på noe om meg ha ha!!men gøy å lese m både deg og de andre her:)

Digger stilen din og må innom her så fort det kommer nye innlegg;)

Klem Linda

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!