19.12.2012

Julestemning

Selv om jeg har store problemer med å takle rødt i mitt eget hjem, 
må jeg innrømme at det plutselig ble veldig koselig og julete på kjøkkenet etter at jeg fikk denne julestjernen fra svigermor. 

Julen nærmer seg og da er det viktig å ha nok julekaffe (og gløggte) fra Kremmerhuset på plass også. Jeg drikker ikke kaffe, men denne kaffen lukter fantastisk og siden jeg har denne hvert år, mener mine fine kaffedrikkende venner at denne er en vinner!Beklager at bloggen ikke har vært så aktiv i det siste, men PC trøbbel og en insane influensa har skylden for det...

5 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Samme her, bruker ikke rødt til vanlig! Men må ha det i julen jeg da;-) den julkaffen har jeg en pakke liggende av,og gleder meg til å smake!
God jul i ditt nydelige hus!

Silje/whippetliv sa...

hihi, det ble brått litt tradisjonell rød jul hos deg også ja ; )) Jeg fikk ei rød julestjerne av en kollega forleden, og jeg skal innrømme: det var litt kjekt :D Viste det i går.

Kos deg og god bedring! Klem.

Ida sa...

Hehe.. jeg er av dem som har litt rødt i hus til julaften, men ikke sånn at det blir FOR dominerende! For rødt er generelt ikke så fint i interiøret, i mine øyne selvsagt ;)

Huff.. stakkars dere som har hatt influensaen i hus. Vi har foreløpig sluppet unna både det ene og andre, men jeg frykter jo selvsagt for jul og romjul! Please la oss slippe unna!!!! :)

klemmer fra Ida

(eddas) sa...

En liten dæsj kan vi tåle av rødt:)
En riktig god jul til deg og familien din Amalie..
klemklem

Blåbærtua sa...

Litt rødt kan me ha men ikkje masse å spore her heller men tenkte å kjøpt røde tulipaner til jul:)
Fin dag til deg!

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!