24.01.2013

Kremmerdigg!


Kremmerhuset har lagt ut pressebilder av vårens mange nyheter. Hurra!
Det er jammen bare å glede seg!!

 Dragonfly

LoftGrafiskDet beste til slutt:

Etnisk eventyr
3 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

DIGGG!
Må si at jeg liker alt jeg, så dette blir vanskelig...;)
Klem

PåRadogRekke sa...

Synes det er det samme de har hatt hele tiden, bare at det nå er øyestikkere og sauer, i stedet for ugler og reisdyr... Gult hadde de også på denne tiden i fjor (har liggende to gule puter fra da). Plakater med ulike tekster har vært i flere år nå, og begynner å grense til harry... Ikke spesielt spennende og nyskapende, spør du meg, men trygt og forutsigbart. Men misforstå meg rett - de har mye fint, definitivt, men kunne ønsket meg noe litt mer nytt som faktisk var nytt...

My Dream sa...

ooooh.... kult... kan fort bli fattig kjenner jeg... ler...

Klems Diana.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!