24.10.2013

Hverdagsbilder


De finner du ikke så mange av her inne, men om du vil følge meg i hverdagen (der er jo stort sett bare interiørbilder der også ;),
så finner du meg på instagram:
@svenngaarden
PS: Jeg har måttet legge inn kommentarmoderering her på bloggen nå som følger av at spesielt en person ødelegger kommentarfeltet.
Kritikk vil bli publisert, men drittslenging hører ikke hjemme noe sted.
Skal du slenge skit kan du gjøre det et sted hvor du ikke er så feig at du gjemmer deg bak Anonym.

5 kommentarer:

Signe sa...

Æsj Amalie, jeg synes det er trist å lese om denne "Anonym", som har bestemt seg for at å rakke ned på deg er en fin fritidssyssel....
Jeg vet at sånt kan være utrivelig lesning, enten man vil la det gå inn på seg eller ei. Drittslenging på Internett er dessverre et økende problem, og denne ganger går det ut over deg.

Ikke la det ødelegge dagen din! Haters gonna hate, som det heter så fint i min favoritt gif :)
http://img.pandawhale.com/42924-haters-gonna-hate-fat-kid-gif-VHex.gif

Ha en finfin torsdag
//Signe

Anonym sa...

Hei, ser ut til at du er en skikkelig teal dame, lenge før alle andre:) Forbinder i hvert fall årets farge anno 2014 med deg:)

Stor klem fra stor fan:)

Katrinesting sa...

Jeg har også lagt merke til denne anonym på bloggen din (jammen med en liten skjult underholdning i at (det må være samme person) sitter å bruker tid til å klikke seg inn og komentere slik..) helt fantastisk stort fritidsproblem.. Sikkert med et snev av misunnelse ;) har jeg lært en ting er jo at man fremmer ikke seg selv ved å tråkke ned på andre.

Haters er jo søte i seg selv uten at de vet det.

- kjempefin artikkel i boligpluss :) <3

ANETTESHUS.COM sa...

For et vakkert hjem du har altså ! Hverdagsbilder er TOPP :)
Ha en strålende helg!
STOR KLEM
anette

Aina Wahl sa...

Hei, jeg har fulgt bloggen din lenge, men aldri lagt igjen noen kommentar. Jeg koser meg hver gang jeg er inne å leser/ser på dine interiørbilder. Elsker stilen din! Nå kjente jeg at jeg måtte legge inn en kommentar her! Du får en STOR stjerne i margen for din håndtering av anonym skit-kaster! Mange bloggere som opplever dette lager egne (lange) innlegg om hvor fælt dette er (noe det helt sikkert er også). Du derimot gjør det som skal til for å få begrenset det (en handlingens kvinne) og forteller med små skrift hva som har skjedd. Skit-kasteren får så liten oppmerksomhet som han/hun fortjener!!! Dette likte jeg! Nå har ikke jeg lest noe av skit-kastinga heldigvis så jeg vet ikke hva den går på, men jeg ønsker ikke å bruke tiden min på å dra meg selv ned med negative ting. Som sagt STOR stjerne i margen og lykke til videre med den fine bloggen din.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!