21.10.2013

På trykk: BoligPluss


I novemberutgaven av BoligPluss som kom ut i dag kan du lese om julen her i Svenngården.
Bildene ble tatt i Desember i fjor, så nå var det gøy å endelig få se resultatet :)
Nå gleder jeg meg enda mer til jul- og pynting også!

Alltid like kjekt å se hjemmet vårt på glanset papir, så tusen takk til Julie for finfin tekst og Maria for flotte bilder!
Tusen takk til alle som har sendt meg fine mail og meldinger, superstas!Og til dere som hyler og skriker for at jeg ikke har nisser og rød jul; pass på dere selv- og deres egen jul dere, så beholder jeg min som den er. 
Gikk ikke lange tiden etter dette kom ut før jeg fikk flere mail og meldinger om hvor stygg jul jeg har.
(Jeg sier ikke at rød jul ikke er fint, for det er det så absolutt! Men for tiden ønsker jeg ikke å ha det selv :)

22 kommentarer:

Dronninghuset sa...

Kjempefint.
Abbonerer på magasinet så har sett det for flere dager siden.
Bare kjempekoselig hjemme hos dere, og artig med utradisjonelle julefarger!

klem TOVE

Anonym sa...

Super fint som alltid Amalie.Æ kunne flytta rett inn,elske absolutt alt,hærli sammensettning = ) Og Desseuten når der kommer til jul har jo egentli ikke nissa og rødt nå egentlig med koffer man feire jul! ;)

Blåbærtua sa...

Hihi godt sagt på slutten Amalie,digger at du står for din stil:))eg har heller ikkje nisser eller rødt:)
Kjempefin reportasje,du har det så vakkert:)
God klem fra Lillian

Anonym sa...

Den likte du nok ikke nei,ris og ros ?

Anonym sa...

Så stilig med de rare fargene til advent,eller jeg ser jo ikke forskjell på jul og ellers i dette huset.

Anonym sa...

Jeg har heller ikke nisser og rødt til jul,men jeg toler at de som liker det,kommenterer(hyler og skriker) den stilen jeg har.Det er jo bare
tegn på at de registrerer noe annet enn de har.

linntove sa...

Har ikke sett reportasjen, men kanskje boligpluss er bladet jeg skal unne meg denne måneden. :)
Det viktigste er at man trives i sitt eget hjem, ikke at andre blir imponert av det ene eller andre. Jeg er en av de som vil ha rød jul med naturinnslag, fordi det er min stil. Men som gjerne synes det kan være fint med andre stiltyper til jul også, selv om det er ikke er min stil og ikke passer hos meg er det fint hos andre.
Håper du har en fin uke.
Mvh Linn

ANETTESHUS.COM sa...

Aj. Hurra! Da må jeg få skaffet meg det bladet :) Du har et helt nydelig hjem!!

Ha en fin, ny uke!
KLEM
anette

Har vært forferdelig dårlig til å legge igjen et lite spor (selv om jeg ofte er innom) - så nå var det jammen på tide !! :)

Anonym sa...

Heisann! Flott reportasje spm virkelig var verdt spalteplassen:) Du har ett virkelig vakkert hjem, følger bloggen din og henter mye inspirasjon:) Har bemerket meg en del ufine kommentarer i det siste, noe jeg synes er trist. Håper den som er negativ leser dette, og tar til vett og slutter med det. Oser missunnelse laaaaang vei! Stå på i din egen stil Amalie, og det er en glede å kikke innom blogge din:) Mvh Vestlandsjente:)

Signe sa...

Gleder meg til å lese denne månedens Bolig Pluss, skal ut i butikken og se etter det den dag i dag :)

Finfin tirsdag til deg
//Signe

Svenngården sa...

Takker for både fine- og ikke fullt så fine kommentarer!
Det er alltid like spennende når en ser at en har fått en "Anonym" kommentar.. De er som regel ikke så hyggelige, men de tar turen innimellom, noe som hører med når en blogger.
Vil bare si at selv om dere gjemmer dere bak Anonym-navnet så er dere ikke anonyme i det hele tatt. IP adressen deres klarer dere ikke å gjemme dere bak. Bare sånn dere er klar over det.

Anonym sa...

alle har sine tradisjoner og måte der de vil pynte huset sitt på, det må man respektere! jeg synes du alltid har det veldig lekkert og synes det er gøy at du går for din stil og din jul:)
jeg er ikke ei rød jul selv, synes ikke alt skal være så a4 hele tiden:)
stå på og gratulerer så mye! :)
klem line:)
jeg har ingen konto så derfor blir det anonym her;)

Anonym sa...

Flott reportasje, Amalie! Dere er SÅ flinke til å få det stilig og fint! Beundrer pågangsmot og utholdenhet i å få hele huset så stilig og fint både ute og inne! Nydelige farger.
Klem fra tante Marie.

nr.15 sa...

Leste bladet igår og synes du har det fantastisk. Jeg er nok rød og nissete av meg, men det vil ikke si at jeg ikke digger andre måter å pynte på for det om;)
Hipp hurra for individualitet!!
Hilsen Charlotte

Anonym sa...

Jeg følger hvert innlegg på bloggen din og er bare så imponert, og misunnelig (på en fin måte) Jeg er nok litt tradisjons fast når det gjelder rød jul, men samtidig er jeg litt lei, derfor er det så utrolig fint og hente inspirasjon fra deg som har det annerledes og utrolig lekkert :) Gleder meg til flere jule innlegg. Jeg må bare legge til at anonym leser,( med sine negative kommentarer) må ha ett stort problem...hvorfor gidde å lese innlegg på en blogg en ikke liker?! Hmmm....merkelig.
Ha en superfin dag, fra stoooor fan, Anniken ;)

KREATIV-I-TET - Ann Merete sa...

Så stas, Amalie! Jeg har dessverre ikke fått lest reportasjen ennå, men gleder meg til jeg får tid til å sette meg ned med bladet og kose meg med å se på julehuset deres! :) Jeg er jo ganske tradisjonell når det gjelder jula og kjører på med rødt og grønt, men jeg synes det er spennende at andre gjør noe helt annet! Jeg sitter jo ikke som visse anonyme trangsynte misunnelige folk og spyr ut galle og spy bare fordi noen har en annen stil enn meg!? Neeei nei nei, stå på, kjør din greie og vær stolt av det - for du er nemlig utrolig flink og god på det du gjør!

Klem!

Anonym sa...

Det bladet må jeg nok kjøpe. Synes du har en kjempefin stil - hadde aldri fått til noe slikt selv, men du gir masse inspirasjon:)
Angående julen så er jeg der at det er helt greit med tips til noe annet enn det tradisjonelle;)
Hilde

MissMette sa...

Veldig koselig Amalie :)
Vakkert hos deg som alltid, og jeg likte godt
dine farger og stil for julen. Jeg har heller
ikke nisser eller mye rødt hjemme. Gøy å
se bildene dine både her og i BoligPluss :)
Ønsker deg en fortsatt fin uke og høst, her
har jeg tatt meg en lengre bloggpause, men
er tilbake igjen på nyåret - og til så lenge
titter jeg litt rundt i blogglandia etter flotte
innlegg, bilder og inspirasjon :D
- klem fra Mette -

Pippi sa...

Veldig fin reportasje Amalie, det ser ut som de har det koseleg heime hjå dykk, og det er det viktigaste :)
Har ikkje mykje raudt heime hjå meg heller, og er lite tradisjonell resten av året også trur eg... :)
Ein skal jo ikkje vera nøydd å forsvara sin eigen stil- og pyntesans (i alle fall ikkje på sin eigen blogg), men bra at du seier det du meinar- you go girl!
Ha ein finfin onsdag :)

Anonym sa...

Utrolig at noen kan si at du har stygg jul!
Alle har forskjellig stil og jeg har virkelig kost meg med reportasjen i BoligPluss under ett pledd i dag ^^
Utrolig gjennomført og inspirerende :)

Anonym sa...

hvor får man kjøpt sånne papirposer til adventskalender?

Svenngården sa...

Jeg har kjøpt mine på Staples :)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!