12.01.2014

Broste Copenhagen - Vår 2014


Sjekk de fine fargene da dere!
I tillegg har de en hvit hest med sløyfer i manen på et bilde...
*sukk* så himla fint!

Alle bilder lånt hos Broste Copenhagen

3 kommentarer:

idylloghim.blogspot.com sa...

Å ja, mye fristelser her....jeg elsker vaser, å får aldri nok av dem. Når jeg var i Thailand for flere år siden måtte jeg til og med da få med meg hjem ett par...hi hi...Disse hadde passet hos deg, til din nydelige orientalske stil:) vakre hjemmet ditt, du er så flink:) Klem Ann Elin

Valheim gard, landliv i Ryfylke sa...

Fantastisk flotte bilder !!

Ønsker deg ei fin ny veka!
Klem Birgit

Gøy på Tangen sa...

digger fargene!digger bildene....men hesten, den kan ikke måle seg med min hvite prins;)
Ha en fin uke!
klem Cathrine

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!