01.02.2015

DIY: Elefantmakeover


Dere som følger meg på instagram har kanskje sett at jeg for en stund siden fikk tak i en keramikkelefant?
Til min store begeistring fant jeg endelig en til salgs i nærområdet - og det til en 100-lapp! Bonus.
Når jeg var liten var disse noe av det fineste jeg hadde sett. Husker dem fra interiørbutikkene og kinarestaurantene (hvor de ofte fortsatt har dem) i sin tid.
Nå har jeg da fått min egen elefant og har malt den fra grønn og gul, til hvit. 
Keramikk er lett å male, en må bare gjøre skikkelig grunnarbeid. Jeg har brukt vanntynnbar grunning- og emaljelakk fra Biltema.

Fineste puta ever, finner du HER.

4 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Har bloggen din i bloggrullen min slik at jeg alltid er oppdatert på nye innlegg. Finner masse inspirasjon hos deg :-) Men nå vil jeg gjerne spørre om hvor du har fått de fine lyktene fra :-) For noen år tilbake hadde jeg flere marokkanske lykter, men i forbindelse med et av mine utallige stilskifter(!!)solgte jeg dem. Nå angrer jeg som en hund. Må derfor finne noen som ligner :-) Fin uke til deg :-)

Anonym sa...

åååå...den elefanten ble bare helt nydelig, ble bare litt misunnelig nå..;) hilsen Christina

Huldra sa...

Så lekker den ble! Jeg hadde avskrevet disse som helt utgått, men jammen meg ble den lekker som hvit. Hmm.. Lurer på om jeg skal snike til meg den som søsteren min har stående stuet bort i et hjørne på verandaen sin. Takk for helt herlig tips :)

Obat Herbal Ispa sa...

very nice pic
like this
http://obatherbalispatradisional33.wordpress.com/

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!