10.02.2015

Ny arbeidsplass med utsikt!


Jeg har jo et eget kontor, men når mørketiden kom ble jeg plutselig så lei av å sitte der å jobbe.
Nå har jeg jobbet fra kjøkkenbordet en stund, men det var litt travelt å måtte drive å flytte på PC og annet utstyr hver gang vi skulle spise.

Jeg har savnet en arbeidsplass med utsikt, derfor har jeg flyttet benken (som egentlig hører til spisebordet) fra den ene veggen i stua, bort til vinduet.
Med en puff ble det helt perfekt sittehøyde (dårlig med HMS ansvarlige her i huset), så nå er det bare å passe på holdningen når en sitter, så går dette heeelt fint.
Siden disse vinduene er så store og ikke er så høyt oppe på veggen hadde det nemlig sett helt feil ut med et vanlig skrivebord her. 

Når en jobber med det kreative har omgivelsene enormt mye og si. Det kan du nok spørre hvem som helst innen kreative yrker om og de vil være enig.
I går ble jeg så enormt inspirert av å se de flotte bildene av leiligheten til Keiserne, så jeg måtte ommøblere med en gang!
Dette ble resultatet og jeg blir sittende her til ryggen knekker meg eller inspirasjonen dabber av igjen og jeg må flytte meg.
(Før du blir alt for bekymret: Når jeg har veldig lange tegne-økter tar jeg med meg PCen til et litt mer HMS-vennlig skrivebord altså..)

Ha en FIN tirsdag peeps!