22.03.2015

NIB utfordring: Påskens festmiddag


Etter en lang og deilig dag ute i sola, er det ingenting som er bedre enn en digg middag sammen med fine folk.
Borddekkingen er enkel, men ved å lage søte små "reir" som bordkort får en likevel skikkelig påskefølelse.
Og med marokkansk lammegryte på bordet blir det påsketradisjoner med en vri også. 

Håper påsken din er FIN!
Pleddet (brukes som duk), keramikkboksene, den store glassvasen og marmorfjølen er alt fra Broste Copenhagen og kan bestilles hos Binderiet.
Verdens fineste sinkhus er fra Keiserne.3 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott et påskeinspirert bord! :-) Å dekke bord til spesielle anledninger er jeg veldig glad i å gjøre. Koser meg skikkelig, da! :-) Derfor er det så flott å se hvordan andre gjør det, for å få inspirasjon. Du er en fenomenal inspirasjonskilde! :-) Tusen takk! :-) Men jeg savner å se hvordan en kan dekke et kaffebord/tebord. For etter å ha spist middag, så bruker i alle fall vi å sette oss i sofaen. Her er bordet både lavere og mindre, og jeg synes at det fort blir seende rotete ut med kopper, fat, skjeer, servietter, lys osv og noe kaffebrød. Her kan jeg veldig gjerne tenke meg noen tips for at bordet ikke skal se for fult og rotete ut. Kanskje kan du gi meg og andre tips om det også?
Mvh. Hege på Steinkjer.

idylloghim.blogspot.com sa...

Aldeles nydelige, stor applaus for det flotte påske-bordet. Flinke deg! Klem Ann Elin

obat herbal kanker kandung kemih sa...

great pictures
very beautiful

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!