05.05.2015

Tips: Kjøkkendetaljer


Hvorfor la bestikket, pepperkverner og favorittkanna stå bortgjemt i skapet når det kan pryde kjøkkenbenken?
Dette er et av de tipsene jeg gir oftest til kundene mine. 
Mykne opp det stramme, moderne kjøkkenet ved å la detaljene spille en stor rolle og dermed også tilføre en fin dose personlighet!Håndkle fra Keiserne, tekanne fra Kremmerhuset, bestikk fra Binderiet og brett fra Anouska. Figuren har jeg fått i gave fra min kjære venninne.

3 kommentarer:

Yvonne sa...

veldig stilig bestikk! Digger stilen din!

Huldra sa...

Lekkert! Veldig stilig med bestikket sammen med det rustikke brettet :)

Er du interessert i giveaway tipser jeg om et i dagens blogginnlegg. Velkommen inn om du vil :)

Anette Persen sa...

Har du en farge å anbefale til soverom fra Jotunheimen fargekart? Har sett på minty breeze, brunt marmorert tregulv og hvit halvblank maling i tak. Tror du d blir fint! . Eller har du noen andre virkelig vakre farger å anbefale? Gjerne navn på farge osv :)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!