29.06.2015

Min type camping


De som kjenner meg vet at å dra på campingtur er en av de tingene som står langt oppe på "ting jeg bare ikke gjør"-lista mi.
Jeg rakker ikke ned på campinglivet, og skjønner at det er supertrivelig, men jeg er mer glad i leiligheter når vi er på ferie.
Men!
Hadde jeg hatt denne Airstream vogna, skulle til og med jeg vurdert å dra på camping! SVIM av så kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er du sikker på om denne vogna hadde vært god nok for deg som er så godt vant?Du verden,du verden sier jeg bare!!

Anonym sa...

Veldig kul vogn!! Her kunne jeg saktens trivdes ; ) Kanskje du kunne redekorert ei vogn av Norsk standard for å sett hvor stilig det kunne blitt.Har selv tilgang på ei gammal vogn (som aldri blir brukt) men jeg elsker både camping og hotell ferie. (alle andre ferier også for den sakskyld)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!