19.01.2016

Kontoret - den gang da


Når man har blogget i noen år sitter en igjen med en helt vanvittig stor bildebank.
I går kveld satt jeg å så gjennom en liten del av denne, og kom over bilder fra kontoret mitt slik det så ut for 3 år siden.
Slik det så ut da er fortsatt like aktuelt for meg nå, og jeg synes egentlig disse bildene "oser" Svenngården.

Skrivebordet og teppet har jeg solgt, og blyantholderen er knust, men ellers har jeg faktisk alt som vises på bildene.
Noe står fortsatt på kontoret, mens andre ting er lagret eller er i bruk andre steder i huset.
Hylla henger i dag på kjøkkenet, men jammen tok den seg godt ut på kontoret også! Kanskje må den flytte ned igjen..?
1 kommentarer:

hoxn Ln sa...

as well as Replica Handbags Alexander Wang approachable. Reading the time is interesting, as well, because Harry Winston marries a traditional minute hand with a jumping hour indicator on a dedicated subdial at 12o’clock. A disc indicates the Replica Watches hours and “jumps” to the next full numeral position each time the hour changes. The one legibility issue with the Rolex Daytona is the rather small red arrow.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!