12.02.2016

Inspirasjon: Terrassgatan 11


I hele mitt voksne liv har jeg hele tiden hatt en forkjærlighet for gamle hus, men nå i senere tid har denne forkjærligheten blitt til noe mer.
Kanskje er det noe med alderen, eller så har jeg innsett at Svenngården aldri blir et marokkansk palass.
Uansett, så trekkes jeg stadig mot det tradisjonelle for tiden og kjenner på behovet for å behandle Svenngården- og husstilen med enda større respekt.

Jeg endrer ikke stil over natta, og det kommer nok alltid til å være etniske innslag her hos meg, men å utvikle stilen sin må da være lov.
Dagens inspirasjon er fra Alvhem. God helg!

3 kommentarer:

Mona/Behind a blue door sa...

Hei ! Så mye fint gitt.. Vet du hvilket merke det er på kjøkken og baderoms møbelet? Det var utrolig flott. Takk for inspirasjonen =) God helg ! -Mona

Rita sa...

Ja, det er alltid lov å forandre stilen sin! Jeg smiler litt av folk som ikke innser at stil og smak også er noe som endres og utvikler seg hele tiden. Noen elementer kan forbli, men mye vil endre seg. Vi endrer oss alle. Og vi påvirkes mer enn vi liker å tro av det vi ser rundt oss. Og det er fint, for stagnasjon er kjedelig. Roper hurra for at stilen din nærmer seg noe mer tro mot husstilen, for det er noe av det jeg liker best. Være tro mot huset og omgivelsene. Men med sin egen vri for å skape spenning. Det er for meg det som utgjør essensen i et godt interiør!

Svenngården sa...

Mona: Hei! Jeg tipper at det enten er- eller så finner du mye av det samme hos Kvänum :)

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!