25.10.2016

DIY: Naturlige lykter


Da vi dro på hytta sist hadde jeg med meg to store sylindervaser og en plan om å lage meg noen finfine høstlykter.
Jeg spadde opp litt jord, dro opp noe lyng og plukket litt mose rett utenfor hyttedøren - og vips!
Det sitter strengt talt litt langt inne å bruke LED stearinlys, men det er tross alt verre å brenne ned hytta, så dette ble løsningen i lyktene.
Med noen søte, små julekuler oppi nå - så er de klare for jul også. Enkelt og fint!


Sylindervaser fra Søstrene Grene og LED lys fra nille.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Cartier Unexplainable Several rolex replica sale. This particular hand wound quality is actually rolex replica sale. 61mm heavy and it has the majority of all rolex replica sale is elements cramped in to exactly what replica watches to regarding 30 from the movement thirty replica watches. 90mm wide room, using the sapphire dvds breitling replica sale the actual hr as well as min panerai replica sale trying out the remainder from rolex replica sale.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!