22.11.2016

Nytt spisebord!


Da spisebordet vi hadde flyttet opp på hytta, var jeg ikke i tvil om hvilket bord jeg ville ha!
Dette bordet var noe av det første jeg la merke til da jeg oppdaget Nordal for så mange år siden..
Men typisk nok, når jeg skulle ha nytt bord og fikk muligheten, hadde dette bordet gått ut av sortimentet...

Litt panikk brøt ut og jeg begynte å lete febrilsk etter bordet på finn og andre bruktmarkeder, uten hell.
Men så, under et av mine mange besøk hos Binderiet, fikk jeg øye på det!
Jammen hadde de ikke et slikt bord i butikken - brukt til å ha varer på, så det var ikke lett å få øye på det.
Heldig som jeg var fikk jeg kjøpe bordet (#denfølelsen) og nå har det altså flyttet inn her (det har rukket å samle støv også).
SVIM av - så fornøyd jeg er!

1 kommentarer:

winnie Fan sa...

It is pretty much like the first Day-Date, which is the very first Rolex watches replica that displays the date and day.This replica handbags becomes an icon for the Chanel House of Fashion like the Hermes Birkin did for the Hermes Company. Lagerfeld experimented on this bag through the use of terry cloth and tweed but he still maintained the signature design of Chanel which is the quilted fabric, lock, and chain. As expected, this replica Christian could cost a fortune for most women.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!