23.12.2016

GOD JUL ❣


Med disse julebildene fra hytta vil jeg ønske alle mine trofaste lesere ei riktig god jul!
Ta vare på hverandre og lad batteriene - det skal vi!
Nå tar Svenngården juleferie, så gleder jeg meg til et nytt år med nye blogginnlegg i 2017!

God Jul og Godt Nyttår alle sammen1 kommentarer:

hoxn Ln sa...

elegant and sporty lines is Replica Handbags Alexander Wang something that should appeal to a very broad spectrum of replica watches lovers seeing something distinct but also versatile. Perhaps, the Harry Winston Ocean collection is worth Replica handbags a closer look for many people?Harry Winston included such an interesting dial and movement that I hope people take the time to Replica Watches appreciate the case.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!