20.12.2016

Interiørdesign: Før- og etter

Nå er det jammen lenge siden jeg har oppdatert dere på interiørdesigner-delen!
Selv om jeg jobber på Sigdal, holder jeg fortsatt koken, det blir bare ikke like mye snakk om det som før.
Heldig som jeg er, kan jeg jobbe med det jeg elsker, men jeg prøver å si nei av og til også - jobb er ikke alt her i verden (selv om det er utrolig gøy!).

Uansett!
I går fikk jeg tilsendt bilder fra en kunde jeg har hjulpet tidligere i år - så stas!
Kunden ønsket hjelp med planløsning/møblering, farge- og materialvalg, samt interiør- og stylingtips.
(Det er kunden selv som har stått for utførelse på selve stylingen og dekoreringen).
Det endte med at det "søte" uttrykket forsvant, til fordel for den litt mer klassiske og eksklusive stilen.

Et julepyntet hjem har jeg nok ikke vist før når det kommer til prosjektene mine, men det kunne jo ikke kommet på et bedre tidspunkt!
Bildene er kundens egne - se og nyt det flotte julehjemmet!

 FØR:ETTER:


Alle bilder er kundens egne

Ønsker du interiørhjelp, har jeg noe ledig kapasitet i februar.
Kontakt meg gjerne for mer informasjon: post@amaliefagerli.com

1 kommentarer:

Anonym sa...

The actual three hand design is going to be 42mm rolex replica uk and also the chronograph is going to be 44mm broad. The actual rolex replica uk have been in metal as well as kind of retro-barrel rolex replica sale. We really such as this situation style a great replica watches sale. Oddly enough sufficient Rado statements how the deployment rolex replica about the anklet bracelets is going to be within titanium. The actual replica watches two hundred titles comes from the truth that the actual wrist replica watches tend to be water resistant in order to two hundred yards. They shave apphire deposits as well as show casebacks. Because the Rado logo design is really a good point these panerai replica designed the actual rotor within the motion.

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!