19.02.2017

Hest er best!


Denne helga er det hest som har vært i fokus!
Det hele begynte fredags kveld.. jeg fant meg selv midt i den enorme ridehallen til stall Wenaas.
Jeg måtte nok ha sett helt forvirra og "lost" ut (det var i hvert fall slik jeg følte det), 
der jeg stod med enorme mengder hester løpende (på mange ulike måter som alle har ulike navn) rundt.
Fredrikke derimot.. Det tok ikke lange tiden fra vi kom, til hun var en av dem som suste rundt på hesteryggen.

OMG så stolt mamma jeg er altså. Selv om hun er nybegynner, er det helt tydelig at dette er den store lidenskapen hennes.
Og jeg kjenner meg sånn igjen! Selv om jeg var mer opptatt av å ommøblere- og pynte på rommet mitt på hennes alder, 
er det helt tydelig de samme følelsene og samme mengde lidenskap som bobler i henne når hun holder på med hest. SÅ stas!

I dag var det Fredrikkes tur å delta på selve cupen - og motta pokal(!), så i dag var vi hele gjengen på tur.
Pernille-mor fikk hjelpe til med leiing og stelling av hesten (på bildet ser det riktig nok ut som hun er snurt for å bare ha fått et tomt tau å holde! Knis).
Stas - både for jentene, mamsen og papsen.

Tusen takk til Amanda for lån av den snille hesten din, en stor takk til flinke ridelærer Maria,
og takk for ei fin helg - alle dere andre som deltok fra Stall Waagan!
1 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

1) Kjærlighet Spells
2) tapt kjærlighet Spells
3) Skilsmisse Spells
4) Ekteskap Spells
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) forvise en fortid Lover
8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
9) ønsker å tilfredsstille din elsker
Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!