21.02.2017

Nytt digg på kjøkkenet!

//Sponset innhold

Flisene på kjøkkenet er forhåpentligvis ikke langt unna, og når de er på plass - DA kommer det før- og etter bilder av kjøkkenet!
Frem til det kommer det bare slike små hint om hvordan resultatet blir, men man kan jo allerede se at det har skjedd litt for å si det sånn!
Jeg er så himla fornøyd med de nye frontene og den framtrukkede sokkelen (som vi har listet med gulvlister).
Kjøkkenet fikk straks uttrykket det fortjener i det gamle huset vårt. Du skimter sokkeldetaljene på nederste bilde.

Med nytt kjøkken må det nesten komme litt nytt digg også.
Kjøkkenhåndklær fra Bungalow (keiserens nye) i nye farger,
flere deler til Nordic Sea serviset (SVIM av så fin den enorme skåla er altså!) og litt kurv er noe av nykommerne.
Kurvbrettet og bestikkurven skal muligens ende på hytta, men jeg måtte prøve de litt her hjemme først.

Ha en fin tirsdag peeps!Kjøkkenhåndkle og diverse NV-krydder/oljer fra Keiserne // Treskåler og brett med kobberdekor fra Nordal // 
Skål, bestikkholder, kurv og sølvbrett med krokodillemønster(!) er alt fra Broste Copenhagen (sponset) //
Kjøkkeninnredning fra Sigdal (sponset) // Skålhåndtak fra BeslagDesign (sponset)


1 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

1) Kjærlighet Spells
2) tapt kjærlighet Spells
3) Skilsmisse Spells
4) Ekteskap Spells
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) forvise en fortid Lover
8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
9) ønsker å tilfredsstille din elsker
Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!