23.02.2017

Svennhytta: Navnet er på plass

//Sponset innhold

På fjellet er det ei greie at hyttene har navn, og for å være ærlig hadde vår hytte fått navn lenge før den i det hele tatt hadde blitt planlagt.
Vi var jo bestemt på at hytte var noe vi skulle satse på, så navnet var vel egentlig klart når vi begynte å lete etter tomt.
Og ja, navnet måtte selvfølgelig bli Svennhytta!

Navneskiltet har kommet, og har fått plass i inngangspartiet.
Skiltet er fra Ramsign og har klassik design, i motsetning til alle disse glassplatene som er så poppis om dagen.
Jeg tok den enkleste utførelsen på skiltet, for på vår hytte kan vi ikke ha for mye krimskrams mtp. stilen den har.

Har du lyst på et valgfritt skilt fra Ramsign? 
Følg med på Instagram, der popper det snart opp en GiveAway (DET er lenge siden det!).
1 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

1) Kjærlighet Spells
2) tapt kjærlighet Spells
3) Skilsmisse Spells
4) Ekteskap Spells
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) forvise en fortid Lover
8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
9) ønsker å tilfredsstille din elsker
Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar

Noe du lurer på?
Send meg en mail på post@amaliefagerli.com, der får du svar!