13.09.2017

Colour of the year 2018


Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått det med seg allerede; årets farge 2018 fra Nordsjö er Heart Wood!
I går var det tid for lansering, og vi heldige få som fikk æren av å være der, satt som tente lys når 
Nordsjö Idé & Designs fargesjef, Per Nimer, guidet oss gjennom sesongens nye farger - og ikke minst; hvordan de har kommet frem til akkurat disse.
Så, hva synes du? Er vi klare for en ny runde med lilla/rosatoner? Jeg vet bare at jeg er imponert over hvor godt den funker sammen med naturlige materialer - og da spesielt tre! Ikke en farge jeg kommer til å male stua med, men en perfekt farge til soverommet eller jenterommet! Pernille (som er 8 år i dag - hurra!) har forøvrig nesten den samme fargen på rommet sitt - og vi digger den.
Lanseringen ble holdt i den aldeles nydelig leiligheten til Annette - som jeg kommer tilbake til i morgen - følg med!