09.10.2020

DerIngenSkulleTruAtAmalieKunneBu - Fremgang!

 Altså.... Det er dårlig med oppdatering om framgangen i vårt nye hjem. Dette er av den enkle grunn at vi for første gang i historien ikke skal gjøre noe selv! Vi skal bare flytte inn når alt er klart, noe som føles både digg og litt uvirkelig ut. Eneste vi ikke klarte å holde oss unna var å ta noen kontrollmål før kjøkkenet gikk i produksjon hos Sigdal.

Etter at disse bildene ble tatt har alle vegger blitt kledd og malerne er i gang med sparkling og maling, før flisleggingen og montering av kjøkken skal iverksettes! Herremin så gøy! Det er mye i sving som ikke synes også; hvitevarer, alt av knotter/håndtak til hele boligen, blandebatterier og fliser er straks på plass slik at jeg får vise dere flere detaljer. Jeg har mange samarbeidspartnere med på laget - sjukt stas! Det kommer jeg forresten tilbake til slik dere får se nærmere på hvor mye kult det faktisk er å få tak i, men nå ville jeg bare gi dere en liten oppdatering på hvordan vi ligger an.

Det er forresten en del annet som skjer på sidelinjen også! Bloggen min er hele 10 år i år og med det skulle mye skje! Blant annet hadde jeg planer om en STOR fest (#fu**corona), men også ny nettside er på gang - hurra (det er derfor bildeformatene og slik er litt "på tur" nå)! Denne jobbes det med i skrivende stund og jeg gleder meg VILT til å vise dere resultatet! Dette gjør jeg ikke selv, jeg har satt den flinkeste av alle på saken; Anette, fra A Design. Ikke reklame på noe vis annet enn at vi er old school bloggere og at hun er sjukt flink. Har du lyst å henge med videre vil jeg anbefale deg å følge med på amaliefagerli.com 

Dette ble et surrete innlegg, men det er surrete tider med ekstremt mange baller i luften. Så får vi se om jeg klarer å ta imot alle... Det er i hvert fall helg og den skal NYTES. Håper du gjør det samme!