22.10.2020

På flyttefot og ny nettside!

Dårlig med bloggoppdateringer når man flytter ass! Huset er virkelig i ferd med å bli tomt, noe som kjennes både digg ut og bittelitt trist. Det er visst litt av et styr å flytte, men jeg er bare SÅ glad for at vi gjør dette nå! Tenk hadde vi bodd her hele livet og ungene måtte rydde oss ut når vi var gamle og skral.. hjelpes! Leiligheten er 100m2 mindre enn det vi bor i nå, så det blir ryddet med hard hånd altså - sjukt digg faktisk! Det kommer snart oppdatering derifra også - gleder meg til å vise dere!

Midt oppi hverdag og flytting er også bloggen på flyttefot! Dette har jeg gledet meg til å gjøre i flere år og 2020 skulle liksom bli DET kule året med 10-års feiring, ny nettside og litt rebranding. Storslått feiring ble det dårlig med gitt, men på ingen måter et kjedelig år. Snart finner du bloggen og mye annet gøy på amaliefagerli.com - jeg GLEDER meg!

Følg med videre, det kommer snart oppdatering på blant annet kjøkkenet i leiligheten - STAS!